Vinner Christensen Exaudio Movida Corona

Mikset seg helt til topps

Alexander Christensen (27) fra Oslo mikset seg helt til topps i den norske delfinalen av Movida Corona, som regnes som en av Norges største og viktigste konkurranser for DJ-talenter. Christensen skal nå representere Norge i Movida Coronas verdensfinale lørdag 11. desember, der deltakere fra 21 land er på plass.

Publisert

Alexander Christensen fra Oslo mikset seg helt til topps. (Foto: Ihne Pedersen)

Denne helgen kjempet et stort antall DJ’er om å ta hjem seieren i den norske finalen. Etter kvalifisering, semifinale og finale var det Alexander Christensen, alias Exaudio, som ble norsk vinner.

Alexander representerer dermed Norge i den internasjonale finalen i Berlin i desember.

Verdensfinale i desember

I verdensfinalen lørdag 11. desember møter Exaudio landsvinnerne fra de 21 øvrige deltakende land. Her kjempes det om en seier som garanterer en lysende karriere som DJ.

Senest i 2008 vant Tromsø-gutten Josef Bamba verdensfinalen av Movida Corona.

Etter finalen i Wien har Bamba allerede satt sitt navn på et internasjonalt stjernekart av DJ’er.

Les om seieren til Josef Bamba her

Lydprodusent

Alexander Christensen er 27 år og jobber til daglig med lyd og lydproduksjon for film og TV. DJ-utstyret ble anskaffet for ti år siden, men det er først den siste perioden Alexander har troppet opp satsingen.

"

Fra venstre Simen Eivindson Haugberg (Corona Norge), Espen Bjørnstad, alias ESPN (3. plass), Martin Garfjell (2. plass), Ola Smith-Simonsen (alias Olanskii, jurysjef)), Alexander Christiansen alias Exaudio (vinner). (Foto: Ihne Pedersen)

– Seieren i Movida Corona var en kjempeopplevelse. Konkurransen er blitt en møteplass for DJ’er. Vi hører på hverandre, blir kjent og får ny inspirasjon. Å gå til topps blant så mange dyktige DJ’er var over all forventning. Jeg ser virkelig frem til finalen i Berlin. Det ventes 3000 publikummere på plass, og jeg skal gi alt for å nå helt til topps, forteller Alexander Christensen, alias Exaudio.

Unik publikumskontakt

– Exaudio viste styrke gjennom sine tre sett i Movida Corona, sier Ola Smith-Simonsen, alias Olanskii, jurysjef i den norske finalen i helgen. Han viser seg frem som en sjeldent leken DJ.

- Unik kontakt med publikum hever stemningen på en helt spesiell måte. Groovy deep / tech musikkstil som inspirerer til bevegelse på dansegulvet, og det er lett å se at denne DJ’en storkoser seg bak spakene. Dette smitter over på publikum, sier Simonsen.

Movida Corona feirer 10-årsjubileum

Corona Extra arrangerer Movida Corona i Norge og verden for øvrig. Ølmerket har opplevd en popularitetsvekst uten sidestykke både i Norge og resten av verden. Femdobling av salget i Norge de siste fem år er uvanlig lesning. Selv i et år som 2009, der det totale ølsalget gikk dramatisk ned, økte salget av Corona Extra med over 20 prosent.

– Nylig ble Corona Extra kåret til verdens nest viktigste ølmerkenavn, kun slått av Budweiser.

Movida Corona feirer i år sitt 10-årsjubileum. Vi ser frem til en verdensfinale der Norge stiller med en finalist som blir en naturlig favoritt. Vi har stor tro på Alexander og er stolte av å kunne hjelpe ham frem som DJ, sier Simen Eivindson Haugberg, kategorisjef for Corona i Norge.

Resultater

Resultater Movida Corona norsk finale – Ingensteds og Indigo – lørdag 23. oktober

Vinner : Exaudio (Alexander Christiansen) - Oslo

2. plass: Martin Garfjell – Tromsø

3. plass: Espn (Espen Bjørnstad) – Tønsberg

Dommere i den norske finalen var Ola Smith-Simonsen (alias Olanskii), Sunkissed Live DJ Miluxto (Spania, vinner av Movida Corona Verdensfinale 2009), John Roger Jamth (alias Jam-iT, vinner av Movida Corona norsk finale 2009) og Scott W. Jacobsen (Corona Extra Norge).

Les om Jam-Its norske seier i Movida Corona her

Pressemelding

Vil ha ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS