HotelUllensvangDSCF1236nett
HotelUllensvangDSCF1236nett

Heder på Hotel Ullensvang

Under juletilstelningen på Hotel Ullensvang ble tre personer hedret for lang og tro tjeneste på hotellet. Husøkonom Eva Karin Kjellstadli, kjøkkensjef Trond Haddeland og vaktmester Åge Alpen begynte alle "på golvet" i bedriften. Nå er de ledere for hver sin avdeling.

Publisert

Trond Haddeland (fra venstre), Eva Karin Kjellstadli og Åge Alpen ble hedret for lang og tro tjeneste på Hotel Ullensvang. (Foto: Privat).

Hotelldirektør Hans Edmund Utne sammen med Eva Karin Kjellstadli, som har arbeidet på Hotel Ullensvang i 30 år. (Foto: Privat)

* Eva Karin Kjellstadli, opprinnelig fra Lofthus, men som er bosatt i Odda, har vært ansatt på hotellet i 30 år, og fikk overrakt Det Kongelige Selskap for Norges Vel sin medalje for lang og tro tjeneste. Kjellstadli arbeider ved romavdelingen på hotellet, og er i dag husøkonom (tidligere oldfrue).

* Kjøkkensjefen Trond Haddeland og vaktmester Åge Alpen har begge vært ansatt på hotellet i 20 år, og fikk overrakt synlige bevis på det.

- Svært nyttige medarbeidere

– Alle tre begynte ”på golvet” og leder i dag hver sin avdeling. Det er medarbeidere av denne sorten som gjør det mulig å drive Hotel Ullensvang på helsårsbasis. Medarbeidere som kjenner hotellet ut og inn, og som bor og har stiftet familie i nærområdet, sa hotelldirektør Hans Edmund Utne i sin tale til jubilantene.

Hotel Ullensvang har i dag 57 helårsansatte, og går inn i 2011 med gode prognoser.

"