Tre finalister i Hot Chef

Tre kokker er plukket ut til å delta i finalen av Tabasco Hot Chef 2016, som arrangeres på Louise Restaurant & Bar på Aker Brygge onsdag 11. mai.

Publisert

Dette er de tre finalistene:

Atle Lura.
Atle Lura.

Atle Lura

Wilberg Statoil Vassbotnen (Fazer), Stavanger.

Aleksander A. Olsen.
Aleksander A. Olsen.

Deltar med retten «Siktaco»

Aleksander Olsen

André Flaten.
André Flaten.

Hanami, Oslo

Deltar med retten «Fuglerede»

André Flaten

Inside Rock Cafe, Bergen

Deltar med retten «Manchegoburger med kirsebær marinade og søtpotetstappe».

Tabasco på menyen

I Hot Chef, som arrangeres av Haugen-Gruppen, er utfordringen å presentere den beste retten med bruk av minst et av Tabasco-produktene.Temaet for årets konkurranse er «Street Food».

Vinneren her belønnes med en reise til Tabascos «hjemsted», Avery Island i Louisiana i USA. Her har Tabasco blitt produsert helt siden 1868, og øya kan by på alt fra Tabasco Pepper fields, til fuglepark, alligatorer og egen restaurant der Tabasco selvfølgelig er en ingrediens i alle retter. Den norske vinneren er Tabascos hedersgjest, sammen med vinnerne av Hot Chef fra en rekke andre land.

Juryen

Dette er juryen som skal vurdere de tre finalistene

* Gary Evans kokk, Tabasco)

* Mats Johansson (kokk, Haugen-Gruppen Storkjøkken)

* Robert Pfarl (kjøkkensjef, Louise Restaurant & Bar, Oslo)

* Lars-Erik Vesterdal (kjøkkensjef, NordØst Food&Cocktails, Trondheim)

Konkurransen arrangeres som nevnt på Louise Restaurant & Bar på Aker Brygge onsdag ettermiddag/kveld, 11. mai.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)