Britannia Hotel er en av seks finalister i Årets matgledebedrift 2020. (Foto: Morten Holt)

Finalistene i Årets Matgledebedrift 2020

12 semifinalister er blitt til seks finalister. Dette er de seks finalistene i Årets Matgledebedrift. Innlandet er sterkt representert med fire finalister, mens Trøndelag og Viken har en finalist hver.

Skaslien Gjestgiveri med Ottar Skaslien i spissen er en av seks finalister i Årets Matgledebedrift 2020. (Foto: Morten Holt)

Dette er de seks finalistene:

* Beitostølen Helsesportsenter, Beitostølen

* Granly Stiftelse, Kapp

* Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær

* Løkentunet sykehjem, Askim

* Britannia Hotel, Trondheim

* Puttara FUS-barnehage, Kongsvinger

Her finner de alle de som var med til semfinalen i årets kåring

I 2019 var Drømmehagen barnehage på Frekhaug som vant kåringen.

Spre matglede

«Det var ekstremt jevnt mellom semifinalistene og en vanskelig jobb for juryen, men nå er endelig finalistene i årets konkurranse valgt ut. Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på Tine sine produkter samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede», melder Tine, som står bak kåringen.

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2020 skjer i forbindelse med Ostens dag torsdag 22. oktober 2020.

Premiene i Årets Matgledebedrift 2020

1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Lyon i juni 2021.

2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri.

3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med Tine Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på Tine Kjøkken Proff i Oslo, inkludert reise og overnatting.

Juryen

Bocuse d'Or-vinner fra 2015, Ørjan Johannessen, er sentral i juryen for Årets Matgledebedrift. Her i aksjon som jurymedlem i oste-VM i Bergen. (Foto: Morten Holt)

Juryen for Årets Matgledebedrift 2020 består av:

Gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen

Sjef for Tine Kjøkken Proff, Kenneth Myklebust (Tine Partner Servering)

Kokk og matfaglig ansvarlig, Pål Jetmundsen (Tine Partner Servering)

Konkurranseansvarlig, Brita Unnerud (Tine Partner Servering)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS