Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær er en av 12 semfinalister i Årets matgledebedrift 2020. (Foto: Morten Holt)

Semifinalistene i Årets matgledebedrift 2020

Nå har juryen i Årets matgledebedrift 2020 valgt ut semifinalistene til årets konkurranse. Blant dem finner vi blant annet Britannia Hotel, Kleivstua Hotell, Granly Stiftelse, De 3 Stuer Lysegården og Skaslien Gjestgiveri.

Britannia Hotel er blant de 12 semifinalistene. Her fra frokostserveringen på hotellet sommeren 2020. (Foto: Morten Holt)

– I år mottok vi veldig mange gode søknader til å bli «Årets matgledebedrift», og juryen hadde en svært vanskelig jobb for å velge ut de bedrifter som nå går videre i konkurransen, melder jurymedlem og konkurranseansvarlig hos Tine Partner, Brita Unnerud.

Totalt var 49 nominert til årets konkurranse, og av disse gikk 12 videre til semifinalen.

Se alle de 12 semifinalistene lengre ned i saken

Dette er semifinalistene

Matglede på Skaslien Gjestgiveri med kjøkkensjef Ottar Skaslien (til høyre) i spissen. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Juryen, som består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, sjef for Tine Kjøkken Proff, Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig, Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud (de tre siste fra Tine Partner Servering), har plukket ut følgende 12 semifinalister.

* Beitostølen Helsesportsenter, Beitostølen

* Kleivstua Hotell, Krokkleiva

* Granly Stiftelse, Kapp

* Jønsberg videregående skole, Stange

* Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær

* Politihøgskolen avd. Justisdepartementet, Oslo

* De 3 Stuer Lysegården,

* Trondheim Bergheim barnehage, Trondheim

* Løkentunet sykehjem, Askim

* Britannia Hotel, Trondheim

* Puttara FUS-barnehage, Kongsvinger

* Brød&Sånt, Malvik

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2020 skjer i forbindelse med Ostens dag, 22. oktober 2020.

Premier

1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Lyon i januar 2021.

2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri.

3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med Tine Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på Tine Kjøkken Proff i Oslo, inkludert reise og overnatting.

Nytt av året – ekstrapremier

Alle som ble nominert innen 15. april og leverte sin begrunnelse innen 15. september, var med i trekningen av en kreativ matfaglig dag ute i din bedrift sammen med Tine-kokkene Bernhard Azinger og Pål Jetmundsen.

Vinner: Melum bo- og servicesenter i Skien.

I tillegg ble alle nominerte med innlevert begrunnelse innen 15. september også med på ytterligere en ekstra trekning av en matfaglig dag i sin bedrift.

Vinner: Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS