Trym Karlsen (nummer to fra høyre) gikk helt til topps i Global Young Chefs Challenge-kvalifiseringen for Nord-Europa, og er klar for den globale finalen i Newport i Wales 17. mai 2026. Ellers fra venstre Lea Friis-Henriksen, Gunnar Hvarnes og Andreas Enger Fjellheim.
Trym Karlsen (nummer to fra høyre) gikk helt til topps i Global Young Chefs Challenge-kvalifiseringen for Nord-Europa, og er klar for den globale finalen i Newport i Wales 17. mai 2026. Ellers fra venstre Lea Friis-Henriksen, Gunnar Hvarnes og Andreas Enger Fjellheim.

Trym Karlsen til topps


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Powered by Labrador CMS