Illustrasjonsfoto: S&J, arkiv
Illustrasjonsfoto: S&J, arkiv

NM i kaffe i Trondheim

I månedsskiftet februar-mars arrangeres Trondheim Kaffefestival med NM i kaffe 2019 på E.C. Dahls Bryggeri.

Publisert

Trondheim har virkelig markert seg på det gastronomiske kartet – med to nye Michelin-restauranter nå i februar.

Restauranter, kafeer, barer, puber og ikke minst kaffebarer setter sitt preg på trønderhovedstaden, som nå også får æren av å arrangere NM i kaffe.

Les også: Michelin-stjerne til Fagn og Credo

Programmet

Konkurransene starter torsdag 28. februar med kvalifiseringsrunder i Brewers Cup og Cup Tasting, samt NM i kaffe-cocktails.

Fredag 1. mars er det kvalifiseringsrunder i Classic Barista, samt «Latte-art throw-down». Dette er en uformell konkurranse med kaffe og melk, åpent for alle til å melde seg på. Cup Tasting er også en åpen konkurranse som går gjennom hele arrangementet.

Følgende konkurranser står på programmet:

Barista Championship

Brewers Cup

Latte Art

Cup Tasting

Coffee Roasting

Coffee in Good Spirits

NM i kaffebrenning

Lørdag 2. mars er det klart for finaler i kategoriene «Barista», «Brewers Cup», «Kaffe-cocktails» og «Cup Tasting».

SCA Norway og Norsk Kaffeinformasjon

Bak arrangementet står SCA Norway og Norsk Kaffeinformasjon. SCA står for Specialty Coffee Association, og er en ideell medlemsbasert organisasjon med nettverk i mer enn 70 land.

Les mer på Kaffe.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca