Karoline Skotte-Eriksen byr på Friele frokostkaffe på morgenkvisten på Smak 2017 på Norges Varemesse. (Foto: Morten Holt)

Bildeglimt fra torsdagens Smak-dag

Den tredje dagen av Smak 2017 er over, og det ser ut til å gå med mot rekordbesøk for messen. Her kan du se bildeglimt fra torsdag.

Publisert
En av verdens mest kjente bartendere, Timo Siitonen fra Finland, i aksjon i drikkeavdelingen på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)

Hele 400 utstillere er på plass på Norges Varemesse, og om lag 16 000 besøkte messen de to første dagene.

Her kan du se bildeglimt fra Smak 2017 tirsdag.

Her kan du se bildeglimt fra Smak 2017 onsdag

Les også: Horecabransjens Ærespris til Arne Brimi

Blide karer på Det Norske Brenneris stand i dag. Til venstre Odd Johan Nelvik og til høyre Svein Jæger Hansen. (Foto: Morten Holt)
Kristian Belsheim hos bryggeriet Små Vesen i Aurdal i Valdres serverer øl på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)
Roger Melbøe og Mari Prestløkken hos Bako. (Foto: Heidi Fjelland)
Til daglig er Brynjar Johansen kjøkkensjef på Sørlandet Sykehus. På Smak 2017/Mat & Emballasje viser han frem en egenpatentert verdensnyhet, en beskyttelse som gjør at bestikk ikke faller ned i gryter og tallerkener. Les mer i den neste utgaven av magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)
Frode Berentsen hos Oluf Lorentzen. (Foto: Heidi Fjelland)
Flashbar, i regi Temoco, er i utvikling. Her er den siste og mest oppdaterte modellen av baren. På bildet er Morten Hovde Larsen hos Temoco sammen med en av verdens aller beste bartendere, finske Timo Siitonen, samt Seamus Holohan fra The Helsinki Distilling Comany. Les mer i magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)
Tore Knudsen melder om stor interesse for MC Temas stand. Han selger vogner tilpasset streetfood-trenden. Du kan lese mer i neste utgave av magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)
Lill Lindseth hos Galleberg byr på nye og sunne produkter. Les mer i neste utgave av Horeca. (Foto: Morten Holt)
Berit Bakke hos Odd Langdalen på Smak 2017. (Foto: Heidi Fjelland)
Vegetar og kjøttfritt på menyen hos Findus. Terje Gussiås og Bent Enoksen viser fra Quorn-burgeren. Les mer om Findus’ produkter i neste utgave av magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)
Åshild Andreassen hos Servicegrossistene. (Foto: Heidi Fjelland)
Lantmännen Unibake samarbeider med firmaet Pailasse, her Aage Berge (til venstre) og Christian Pelisson. (Foto: Heidi Fjelland)
Atle Jakobsen, Eskild Kellmer og Rolf Domstein på Domstein Sjømats stand, der en håbrand på 84 kilo vekker oppsikt i fiskedisken. Les mer i neste utgave av magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)
Jarle Brandsdal hos Norsk Storhusholdning tilbereder og serverer Philly Steak, som er blitt en hit på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)
Det norske firmaet Sergas, som selger lukkede frityrmaskiner uten lukt, er i sterk utvikling etter starten i januar 2015. På bildet Fernando Rodriguez, Karin Fredriksen og daglig leder Geir Arne Sjøenden. Les mer i Horeca nummer 2 2017. (Foto: Morten Holt)
Jack Stensland og Mr. Iceman byr på nye og spennende isformasjoner hver eneste dag på Smak-messen. (Foto: Morten Holt)
Norrøna storkjøkkens stand på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)
MP Storkjøkkens stand på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)
Frisk Mat System på Smak på Norges Varemesse. (Foto: Morten Holt)
Foodtech presenterer blant annet Humle & Malt, som snart åpner på Gardermoen, på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)
Foynland Storkjøkken på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Smak 2017

* Smak-messen arrangeres hvert tredje år.

* Smak 2017 er Nordens største fagmesse for besøkende fra hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og konditori, samt IKT-tjenester til bransjen.

* Messen arrangeres fra tirsdag 7. til fredag 10. februar 2017 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

* Konkurransen «Nordic Chefs team Challenge» er en av mange konkurranser som blir arrangert på Smak. Den arrangeres onsdag 8. februar.

* Les mer på Messe.no/smak

Powered by Labrador CMS