Du er her

Nye Alna ble presentert på Smak

Smak 2017 er i gang. Her er noen bildeglimt fra de første timene av messen, der blant annet Alna Margarinfabrik lanserte sin nye logo og profil – med bryteren Stig André Berge som en av frontfigurene.
Av Morten Holt
Publisert 07.02.2017 13:49


Ballongslipp da nye Alna ble presentert. Til venstre daglig leder Lars Joramo og til høyre Trond Halvorsen. (Foto: Morten Holt)

– Det er en stor glede å vise frem «nye» Alna, sa daglig leder Lars Joramo da den «offisielle» åpningen fant sted på Norges Varemesse.

Les også: Alna Margarinfabrik blir til Alna

– I mai/juni skal vi flytte til nye lokaler på Vestby. Det blir et utfordrende og spennende år for en produksjonsbedrift som har eksistert siden 1938, sa Joramo, som har fått med bronsevinneren fra OL i Rio i fjor, Stig André Berge, på markedsføringslaget fremover.

Samtidig ble også Alnas nye hjemmeside Alna.as lansert.

Streetfood på Norges Varemesse


Liv Erna Amundsen Lantmännen Unibake serverer Tanja H. Neefjes fra Enterprise Estonia. (Foto: Morten Holt)

Lantmännen Unibake byr på streetfood på messen.

Liv Erna Amundsen, som til daglig er distriktssjef i Bodø, serverte de forbipasserende croissanter med ost og skinke, men fortalte at det blir servering av både panini og hamburgere i løpet av messen.

Se flere bilder fra messen under


Kamilla Meyer Hollevik og Camilla Bøe deltar i dag i NM for ernæringskokklærlinger på Smak 2017. Meyer Hollervik representerer Lovisenberg diakonale sykehus, mens Bøe arbeider på Silurveien sykehjem. (Foto: Heidi Fjelland)


Julian Stolanowski og Christian Edwardsen hos Coca Cola serverer Chaqwa-kaffe til kaffetørste forbipasserende. (Foto: Morten Holt)


Lukten av nystekte hamburgere bredte seg rundt Jæders stand i formiddagstiimene. (Foto: Morten Holt)


Thomas Ekenes Fosback hos Grilstad har gått i bresjen for kantine-NM, som lanseres på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)

Les også: Nå lanseres kantine-NM


Askos stand på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)


Valdres er på plass på Norges Varemesse. (Foto: Morten Holt)


Grønn profil hos Nortura Proff på årets Smak-messe. (Foto: Morten Holt)

Smak 2017 pågår hele denne uka, frem til og med fredag 10. februar.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Faktaboks

Smak 2017

* Smak-messen arrangeres hvert tredje år.

* Smak 2017 er Nordens største fagmesse for besøkende fra hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og konditori, samt IKT-tjenester til bransjen.

* Messen arrangeres fra tirsdag 7. til fredag 10. februar 2017 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

* Konkurransen «Nordic Chefs team Challenge» er en av mange konkurranser som blir arrangert på Smak. Den arrangeres onsdag 8. februar.

* Les mer på Messe.no/smak