Du er her

Millioner av kroner i Smak 2017

Det legges ned flere hundre millioner kroner i standene fra de 400 utstillerne – for å være mest mulig attraktive på Smak 2017. Og utstillerne melder at de er fornøyd med responsen. Se bilder fra onsdag her.
Av Morten Holt
Publisert 08.02.2017 20:22


Fra Electrolux og Storkjøkkensenterets stand på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)

Vi tar nok ikke i når vi antar at utstillerne totalt har investert minst 200 millioner kroner i de forskjellige standene på Norges Varemesse. Aldri tidligere har det vært så mange utstillere på Norges største storhusholdningsmesse, og publikumsbesøket har vært svært bra.

Både tirsdag og onsdag har hallene vært fylt godt opp av besøkende.

Les også: Horecabransjens Ærespris til Arne Brimi

Les også: Finland tok gull i Nordic Chefs team Challenge

Les også: Unil Storhusholdning skifter navn til Unil+

Les også: Til topps i NM for ernæringskokklærlinger

Les også: Se bilder fra tirsdag på Smak 2017 her

Les også: Nå lanseres kantine-NM

Les også: Vil ta oppvaskseieren hjem til Mortens Kro

Se mange bilder fra onsdag på Smak 2017 under


Det er ikke mangel på delikate smaksprøver på Smak 2017. (Foto: Heidi Fjelland)


Wati Kustiwati Ardani fra bRrest i aksjon i NM i maskinoppvask på Smak 2017 i dag. (Foto: Heidi Fjelland)


Ruben Abrahamsen og Torunn Mekiassen serverer på Bama Storkjøkkens stand. (Foto: Morten Holt)


Maryam Al-Sultan er nyansatt hos Eirawater. Hun har blant annet bakgrunn fra Nordic Choice Hotels. (Foto: Morten Holt)


Sørlandskjøtt fra Kristiansand deltar for første gang på Smak-messen. Thomas Drangsholt (til venstre) og Magnus Tregde byr på smaksprøver. (Foto: Morten Holt)


Skreppa AS fra Morgedal, som blant annet byr på flatbrød, er en av utstillerne på Lokalmat-standen. Fra venstre Anne-Lise Haugestøl, daglig leder Halvor Nordahl og Inger Marie Bakås. (Foto: Morten Holt)


Norges to siste Bocuse d'Or-deltakere, Christopher W. Davidsen og Ørjan Johannessen, var i dag i aksjon på Tine Partner sin stand på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)


Fra pizza-NM i dag. (Foto: Morten Holt)


Myhrvold Gruppen har en stor stand på Smak 2017, der de blant annet presenterer det nye kjøkkenet som skal etableres toppen av taubanen Hoven Loen. (Foto: Morten Holt)


Porkka og Gastronaut, faste og kjente utstillere på Smak-messen. (Foto: Morten Holt)


Gjenvinning av matavfall er tema hos Solserv og TW Service på messen Mat & Emballasje, som pågår parallelt med Smak-messen. Her Patrik Johansson fra Solserv og Tom Wangsholm fra TW Service i Østfold. Les mer i neste nummer av magasinet Horeca (Foto: Morten Holt)


Metos' utstilling på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)


Imad Aziz Asad Al Khail fra DS Louise restaurant & bar i aksjon i NM i maskinoppvask på Smak 2017 onsdag. (Foto: Heidi Fjelland)


Mortens Kro har med tre deltakere i NM i maskinoppvask, deriblant Krittikanyavee Raksaphon. (Foto: Heidi Fjelland)

Messen fortsetter både torsdag og fredag på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her