Du er her

Annonser

Du finner informasjon om annonsering i vår medieplan.


Rolf Goplen

Last ned medieplan for 2017 her

Media kit 2017 english

Annonsesjef for tidsskriftet Horeca:
Rolf Goplen
Tlf: +47 951 02 992
Epost: rolf@askmedia.no

Annonsesjef for horecanytt.no:
Elisabeth Sjørbotten:
Tlf: +47 950 77 165
Epost: elisabeth@askmedia.no


Elisabeth Sjørbotten

horecanytt.no er et levende og aktuelt nettsted for hele bransjen. Her finner våre lesere oppdaterte nyheter, produktomtaler og verktøy som er nyttige i hverdagen.

Vi tilbyr både stillingsannonser - oppføring i leverandørguide, standardannonser på nettsiden og innholdsmarkedsføring.

Bannerannonser på nettsida

horecanytt.no opererer med standardformat på sine nettannonser. Formatene er følgende:

Toppbanner (980x150)
Superboard (980x300)
Skyskraper (180x500)
Artikkelboard liten (300x150)
Artikkelboard stor (300x250)
Nettboard artikkel (580x400)

Bannerannonser i nyhetsbrev

I tillegg sender vi ut ukentlige nyhetsbrev hvor det også er plass til annonser.

Formater nyhetsbrev:

Toppbanner (580x150)
Nettboard artikkel/nyhetsbrev (580x400)
Knapp (180x150)

Annonseartikler på nettsida

Vi tilbyr også content marketing, eller innholdsmarkedsføring gjennom annonseartikler.
Her kan du som annonsør legge til tekst, bilder, lenker og video i en egen artikkelmal fri for andre annonser.
Slik ser en annonseartikkel ut


Om Horeca

Magasinet Horeca er bransjens klart ledende ledertidsskrift, uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept.

Bladet er velrenommert som forum for erfaringsutveksling og for gode råd til bransjen, beskrivelser av spennende konsepter, bedrifts- og trendanalyser, som skalper det beste redaksjonelle miljøet for annonsører som har budskap til aktørene:

I sin 48. årgang (2016) er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

  • Hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter
  • Restauranter
  • Barer og puber
  • Utesteder
  • Kafeer
  • Contract catering
  • Kantiner- Institusjoner

Bladet utgis sju ganger årlig.

Se hva vi skriver om her