Illy espresso for horeca

Espressokonsept for horeca

Illy har lansert et nytt espressokonsept tilpasset hoteller og serveringssteder. Maskinene kommer i to størrelser, FrancisFrancis X7 og FrancisFrancis X2, og er enkle i bruk. Ferdige kapsler med illy kaffe dyttes inn, og vips, så er kaffen klar. Maskinene er spesielt utviklet for Metodo Iperespresso, som illys kapselmetode kalles.

Publisert

Nytt espressokonsept for hotell- og restaurantbransjen fra illy.

Maskinen, som er designet av italieneren Luca Trazzi, har en stilren italiensk retrodesign som frisker opp både lobbybaren, hotellrommet, møterommet eller restauranten, heter det i en melding fra importøren.

FrancisFrancis X2 håndterer fint et daglig forbruk på opp til 100 kopper, og passer i for eksempel restauranter og hotellbarer, mens X7 er perfekt på hotellrom, møterom og andre steder med begrenset konsum.

Minimalt med vedlikehold

Systemet krever minimalt med vedlikehold og rengjøring, og du er garantert en perfekt espresso hver gang - uansett hvem som tilbereder den. Metoden gir en aromatisk og fyldig espresso, med tykk og langvarig crema, og med steamer-armen kan du enkelt steame melk til for eksempel cappuccino eller caffe latte, heter det i meldingen.

Ikke svinn

Siden hver kopp blir perfekt, går ingenting i vasken. I tillegg har hver kapsel lang holdbarhet, så man ikke trenger å kaste ubrukt kaffe på slutten av dagen. En kapsel tilsvarer én kopp - enkelt og greit. Det gjør det også lett å holde oversikt over antall kopper som er tilbredt.

Kapslene finnes i to ulike brenningsgrader og fire varianter:

* Medium brent - my og balansert smak

* Mørk brent - sterkere og mer markert smak

* Koffeinfri - samme brenningsgrad og samme smak som medium brent, men uten koffein

* Lungo - "lang" variant av medium brent; en espressobasert, "vanlig" kaffe, men likevel med en tykk og fløyelsmyk crema. Serveres i en vanlig kaffekopp.

Selve kapselen fungerer som et ekstraksjonskammer, og skaper en espresso med smak, fyldighet og aroma. Inni kapselen finner du den samme blandingen som i alle andre illy-produkter; 100 prosent høykvalitets arabica-kaffe.

Metodo Iperespresso er et lukket system uten kontakt mellom maskin og kaffe, noe som reduserer vedlikehold og renhold til et minimum.

Både maskiner og kapsler distribueres i Norge av Kaffehuset Friele AS.

Webside:www.friele.no

Fakta illy

* Beliggende i Trieste i Italia, produserer og distribuerer illy en unik blanding av espressokaffe.

* På verdensbasis inntas det seks millioner kopper illy espressokaffe årlig.

* illy selges i 140 land og er å få kjøpt i mer enn 50.000 høykvalitets restauranter og kaffebarer.

* Selskapet har over 700 ansatte og omsetter for 246 millioner euro.

* Selskapet har over lang tid bygget opp tette relasjoner med verdens beste kaffeprodusenter i Brasil, Sentral-Amerika, India og Afrika. Webside: www.illy.com

"
Powered by Labrador CMS