Kristin Austigard har kjøpt Sigve Skrettings (til venstre) aksjer i Ipax Mat AS, og samtidig endret selskapets navn til Moril AS. Her er det to sammen med statsråd Per Sandberg. (Arkivfoto: Det Norske Måltid)

Moril AS skal stå bak Det Norske Måltid

Kristin Austigard har kjøpt Sigve Skrettings aksjer i Ipax Mat AS, og selskapets foretaksnavn er samtidig endret til Moril AS, som nå vil stå bak gjennomføringen av Det Norske Måltid.

Publisert
Kristin Austigard og Sigve Skretting. (Arkivfoto: Det Norske Måtid)

Kristin Austigard og Sigve Skretting har siden januar 2014 eid og drevet selskapet Ipax Mat AS, som har stått bak gjennomføringen av Det Norske Måltid, men med virkning fra 1. februar 2018 har Austigard overtatt alle aksjene i selskapet.

11. gang med Det Norske Måltid

Gjennom Moril AS vil Kristin Austigard vil utvikle prosjektet Det Norske Måltid videre.

«Arbeidet med sesong 11 i konkurransen er i full gang og mer informasjon om årets sesong kommer på Detnorskemaltid.no og sosiale medier i løpet av kort tid», heter det i en pressemelding.

Skretting fortsetter Ipax Mat AS

Sigve Skretting vil fortsette med ulike utviklingsprosjekter innen mat- og måltidsnæringen, lokalt, regionalt og nasjonalt, under navnet Ipax Mat.

«Endringen i eierstruktur i selskapet er gjennomført som et ledd i en felles strategi der de tidligere aksjonærene i selskapet ønsker å drive virksomhet hver for seg, men likevel fortsette å samarbeide der dette anses forretningsmessig strategisk», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS