
«Nye» Speilsalen er klar for nye eventyr
I februar i år ble Speilsalen på Britannia Hotel belønnet med en Michelin-stjerne. Få måneder etterpå ble restauranten stengt. Nå står den frem i ny drakt.

I løpet av 10 måneder fikk Speilsalen, anført av Bocuse d’Or-kokk Christopher W. Davidsen og hans nære kokker med blant andre Håvard Werkland i spissen, samt hovedsommelier Henrik Dahl Jahnsen, en stjerne i Michelin-guiden.
Det var ikke nok. Nå er restauranten oppgradert, og det siktes mot enda flere stjerner.
Ville utvikle seg videre

«Velkommen til vår renoverte restaurant! Når Norge tok sommerferie, stengte vi våre dører og tenkte på hvordan vi kunne utvikle oss og ta restauranten til nye høyder. Vi ønsket å videreutvikle opplevelsen, og ville tilby en enda høyere grad av service, interaksjon mellom kokker, gjester og servitører. Resultatet ble vår egen kaviarbar i restauranten sammen med et vinrom og dessertstasjon. Speilsalen er den eneste restauranten i Norge med egen kaviarbar, og vi har et fantastisk utvalg fra vår samarbeidspartner Rossini Caviar. Vi er også stolte å meddele at Speilsalen er blitt en ny Krug-Ambassade», skrives det på Speilsalens Facebook-side.
