Deltakerne i Årets grønne kokk leverte fantastiske retter. Dette er en av dem; fra Bjerck restaurant i Bergen. (Foto: Morten Holt)

Smak 2020 i bilder

Smak 2020 er historie. Se bilder fra messen her.

Om lag 25 000 mennesker besøkte messen på Norges varemesse, noe som er en tilbakegang fra 2017, men tilbakegangen skyldes koronaviruset. Onsdag ble en spesielt god besøksdag. Da var det også "roligere"i riksmedia.

Det ble likevel en god messe, og Smak består.

Nå er det tre år til neste gang.

Du finner enda flere bilder fra Smak 2020 her

Les også: Horecabransjens Ærespris 2020 til Bent Stiansen

Les også: Vant Årets grønne kokk for andre gang

Les også: Trondheim markerte seg nok en gang

Les også: Delte seieren i NM i maskinoppvask

Krittyavee Raksapon fra Mortens Kro i aksjon. Hun ble nummer fire i NM i maskinoppvask 2020. (Foto: Morten Holt)
Martini Fiero - en nyhet. (Foto: Morten Holt)
Om lag 25 000 mennesker besøkte Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
Minding er et nytt varemerke som nå lanseres i Norge. Til venstre Kjell Solberg, som har ansvaret for salget i Norge, og til høyre danske Svend Ø. Pedersen, eier og gründer. Les mer i neste utgave av magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)
Vibeke Kvamme og Kim Kirchert hos Møllerens (Foto Morten Holt)
Niches stand på Smak 2020. (Foto: Morten Holt=
Nina Kristioffersen i dyp konsentrasjon i Årets grønne kokk. Det endte med seier! (Foto: Morten Holt)
De tre beste i NM i maskinoppvask 2020. Fra venstre bronsevinner Ketil A. Andreassen, videre de to vinnerne André Jørgensen og Bezaneta Batalevic. (Foto: Morten Holt)
Alle vinnere og dommere i NM i maskinoppvask 2020. (Foto: Morten Holt)
Ketil Andreassen og Bezaneta Batalevic i aksjon i NM i maskinoppvask 2020. (Foto: Morten Holt)
Odd Rainer Hildrum og Christer Rørlien Henriksen fra Bjerck restaurant i aksjon i Årets grønne kokk 2020. (Foto: Morten Holt)
Odd Rainer Hildrum. (Foto: Morten Holt)
Sabine Hannevig (til venstre) og Turid Ekstrøm hos Pehan Produkter. (Foto: Morten Holt)
Renee Fagerhøi, tidligere vinner av Top Chef og driver av Bula Bistro, fortalte sin historie på Årets kokk-dagen. (Foto: Morten Holt)
Drinkene fra Aperol Spritz (Robert Prizelius) var populære. (Foto: Morten Holt)
Tore Stalsberg hos Scandic Maritim Catering i NM Community Catering. (Foto: Morten Holt)
Sindre Fagermo Hjelmseth fra To Rom og Kjøkken i Trondheim ble nummer to i Jeunes Chefs Rôtisseurs. (Foto: Morten Holt)
Sindre Fagermo Hjelmseth fra To Rom og Kjøkken i Trondheim ble nummer to i Jeunes Chefs Rôtisseurs. (Foto: Morten Holt)
Myhrvold-Gruppens stand på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
Smak 2020. (Foto: Morten Hol)
Foodtechs stand på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
Landbruks- og matminister Olaug Bollestad gjestet åpningskonferansen for Smak 2020. Her i samtale med konferansier Siri- Lill Mannes. Foto: Morten Holt)
Vinnerne av Årets grønne kokk 2020, Nina Kristoffersen og Joachim Lindgren fra Statholdergaarden, i aksjon. (Foto: Morten Holt)
To av deltakerne fra Universitetssykehuset Nord-Norge. (Foto: Morten Holt)
Joachim Lindgren og Nina Kristoffersen vant Årets grønne kokk nok en gang. (Foto: Morten Holt)
Eline Sofie Sunde (nærmest) og Emilie Søbakken Rustad fra Hotel Bristol ble nummer tre i Årets grønne kokk 2020. (Foto: Morten Holt)
Juryen i Årets grønne kokk. Fra høyre Wenche Andersen, Bent Stiansen, Håvard Ravn Larsen (juryleder), Tom Victor Gausdal og Lise Finckenhagen. (Foto: Morten Holt)
NM i maskinoppvask arrangeres av BFSN. (Foto: Morten Holt)
Aleksander Vartdal vant Årets unge kokk i september i fjor, og prøvde seg i Årets grønne kokk 2020 - uten at det ble pallplass. Plassdommer Brith Bakken følger med. (Foto: Morten Holt)
Alex Rosén sørget for liv hos Odd Langdalen AS på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
André Jørgensen fra Stine Sofie-senteret vant gull i NM i maskinoppvask 2020. (Foto: Morten Holt)
Fra Årets kokk-dagen. Arne Brimi blir intervjuet av Arne Sørvig. (Foto: Morten Holt)
Sølvvinner i Jeunes Sommelier, Jeanette N. Galdal fra Boen gård blir takket av styreleder for Chaîne des Rôtisseurs i Norge, Thore Sande. I midten vinner Arne Kristian Birkelund Bævre fra Speilsalen. (Foto: Morten Holt)
Bent Stiansen ble tildelt Horecabransjens Ærespris 2020, en pris Horeca, NHO Reiseliv og BFSN står bak. Til høyre prisutdeler Gjøran Sæther, som er administrerende direktør i Fursetgruppen (Foto: Morten Holt)
Berland demonstrerer. (Foto: Morten Holt)
Bezaneta Batalevic fra Nortura vant gull i NM i maskinoppvask 2020. (Foto: Morten Holt)
Desserten til Bjerck restaurant i Årets grønne kokk. (Foto: Morten Holt)
Desserten til Bjerck restaurant i Årets grønne kokk. (Foto: Morten Holt)
Cecilia Sandvold fra Mortens Kro i aksjon i NM i maskinoppvask 2020. (Foto: Morten Holt)
Christer Rødseth deltok på åpningskonferanser. (Foto: Morten Holt)
Hanne Nilsen hos Coor i aksjon. (Foto: Morten Holt)
Deltakerne hos Coor i aksjon i NM Community Catering 2020. (Foto: Morten Holt)
Jubel hos Coor da det viste seg at laget vant NM Community Catering 2020. (Foto: Morten Holt)
Coor vant NM Community Catering 2020. Fra venstre Sindre Leikvoll Arnesen, Petra Roth-Høines, Hanne Nilsen og Petra Holka. (Foto: Morten Holt)
Eline Sofie Sunde. (Foto: Morten Holt)
Eline Sofie Sunde fra Hotel Bristol i Årets grønne kokk 202o. (Foto: Morten Holt)
Frode Selvaag. (Foto: Morten Holt)
Hanne Rutgerson fra Einer i aksjon under Årets grønne kokk 2020. Plassdommer Brith Bakken følger nøye med. (Foto: Morten Holt)
Andreas Gøbel fra Happolati og Hanne Rutgerson fra Einer leverer en av sine retter under Årets grønne kokk 2020. (Foto: Morten Holt)
Thomas Kjøniksen (til venstre) og Robert Skaugen hos Vestfold Fugl, som også vant prisen for beste stand på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
Isklars stand på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
Frode Selvaag. (Foto: Morten Holt)2
Tore Stalsberg hos Scandic Maritim Catering i NM Community Catering. (Foto: Morten Holt)

Les også: Vant Nordic Sushi Cup på Smak 2020

Les også: Vestfold Fugl: Kåret til beste stand på Smak 2020

Les også: Coor vant NM Community Catering 2020

Les også: Leverer bærekraftige kjøkken til konkurransene på Smak 2020

Les også: Ny trendrapport: «Veikart for Matnasjonen Norge 2030»

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS