
17 poeng skilte barndomskameratene
Bare 17 poeng skilte Christian A. Pettersen og Øyvind Bøe Dalelv i kampen om Årets kokk-tittelen. Det var hovedsakelig kjøkkenjuryen som avgjorde.

Pettersen hadde den beste kjøttretten, der han var ni poeng foran barndoms- og skolekameraten fra Bodø.
Men det var Bøe Dalelv som, ifølge juryen, hadde den beste fiskeretten. Der fikk nemlig Bøe Dalelv 649 poeng, fire poeng mer enn Pettersen.

1747 v. 1703 poeng
Totalt fikk Christian A. Pettersen 1747 poeng, mens Øyvind Bøe Dalelv fikk 1730 poeng. De to var i særklasse i konkurransen. Tredjemann, Rasmus Johnsen Skoglund, også fra Bodø, fikk 1599 poeng.
Les også: Christian A. Pettersen vant Årets kokk 2017
Les også: Dette serverte deltakerne i Årets kokk 2017
Se alle poengsummene under
Poengsummer, Årets kokk 2017
1) Christian A. Pettersen (Team CAP)
Kjøtt: 658 poeng
Fisk: 645 poeng
Kjøkken: 444 poeng
Totalt 1747 poeng
2) Øyvind Bøe Dalelv (Team Dalelv)
Kjøtt: 649 poeng
Fisk: 649 poeng
Kjøkken: 432 poeng
Totalt: 1730 poeng
3) Rasmus Johnsen Skoglund (Team Skoglund)
Kjøtt: 608 poeng
Fisk: 619 poeng
Kjøkken: 372 poeng
Totalt: 1599 poeng
4) Filip August Bendi (Team FAB)
Kjøtt: 600 poeng
Fisk: 573 poeng
Kjøkken: 396 poeng
Totalt: 1569 poeng
5) Geir Magnus Svae (Team GMS)
Kjøtt: 565 poeng
Fisk: 595 poeng
Kjøkken: 324 poeng
Totalt: 1484 poeng