kontraktsignatur Anders Thingbø og Eivind Hellstrøm nett1
kontraktsignatur Anders Thingbø og Eivind Hellstrøm nett1

Figgjo AS partner til Bocuse d`Or Europe 2008

Figgjo AS blir partner i Europamesterskapet i kokkekunst - Bocuse d'Or Europe 2008. Selskapet skal levere porselen.

Publisert

Konkurransen arrangeres for første gang i 2008 i Stavanger.

I følge Eivind Hellstrøm, president i Bocuse d'Or Europe, er valget av samarbeidspartner av porselen til Bocuse d'Or Europe spesielt viktig fordi de ferdige rettene utelukkende presenteres direkte på tallerken.

Fokus på design

- Tallerkenens design må inspirere kokken i sitt arbeid og fremheve den endelige rettens identitet. Jeg er derfor glad for at Figgjo med kontinuerlig fokus på design er valgt som samarbeidspartner, sier Hellstrøm og fortsetter:

- Figgjo sitt forhold til utvikling av porselen kan på mange måter sammenlignes med den fremadstormende kokken; innovativ men kjenner samtidig sine klassikere. Vi gleder oss til samarbeidet med Figgjo".

Internasjonal oppmerksomhet

Figgjos administrerende direktør Anders Thingbø ser meget positivt på samarbeidsavtalen.

- Med tilberedning av lokale råvarer av Europas beste kokker, presentert på Figgjos porselen, vil Bocuse d'Or Europe bidra til økt internasjonal oppmerksomhet for norsk mat og design, uttaler Thingbø.

- Vi er svært stolte over å bli valgt til eksklusiv partner av porselen, sier Figgjos salgs- og markedssjef Ragnhild Slogvik Tertnes. Ifølge Tertnes er det en anerkjennelse at Europas beste kokker skal konkurrere på Figgjos porselen i den prestisjetunge konkurransen.

- Vi gleder oss til et spennende samarbeid med Bocuse d'Or Europe samt ledende kokker i Europa, som også er noen av de beste i verden" presiserer Tertnes.