Her har Regis Marcon (til høyre) akkurat trukket Norge opp som første land fra bollen. Til venstre Jerome Bocuse, sønnen til Paul Bocuse, som startet Bocuse d'Or i 1987. (Screenshot)
Her har Regis Marcon (til høyre) akkurat trukket Norge opp som første land fra bollen. Til venstre Jerome Bocuse, sønnen til Paul Bocuse, som startet Bocuse d'Or i 1987. (Screenshot)

Norge aller først ut i Bocuse d'Or

Christian A. Pettersen og Norge er aller første land ut i Bocuse d’Or-finalen i september.

Publisert
Christian A. Pettersen vant Bocuse d'Or Europe i 2020. (Arkivfoto: Stiftelsen Norsk Gastronomi)
Christian A. Pettersen vant Bocuse d'Or Europe i 2020. (Arkivfoto: Stiftelsen Norsk Gastronomi)

23 land deltar i den globale finalen, som arrangeres i Lyon 26. og 27. september. Den er utsatt to ganger. Opprinnelig skulle konkurransen vært arrangert i januar, så i juni, men på grunn av koronapandemien har den blitt utsatt to ganger.

Også Sverige og Danmark, som sammen med Norge, regnes som de store favorittene, skal i aksjon første dag. De tre landene besatte pallen i Europa-utgaven i fjor, der Pettersen gikk seirende ut.

Les også: Gull til Norge i Bocuse d’Or Europe 2020

Frankrike konkurrerer andre dag. Det gjør også Island og Finland, som også hevdet seg blant de seks beste i Bocuse d’Or Europe 2020.

Se startrekkefølgen under.

Søndag 26. september

1) Norge

2) Italia

3) Costa Rica

4) Sverige

5) Sveits

6) Singapore

7) Indonesia

8) Colombia

9) Tunisia

10) Russland

11) Equador

12) Danmark

Mandag 27. september

13) Estland

14) New Zealand

15) Uruguay

16) Frankrike

17) Island

18) Japan

19) Marokko

20) Finland

21) Chile

22) Thailand

23) Ungarn

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS