hvarnes fisk
hvarnes fisk

Vinnermenyen til Gunnar Hvarnes

Med denne menyen sørget Gunnar Hvarnes for å overbevise juryen om at han var den beste Bocuse d'Or-kandidaten under Årets Kokk 2009.

Publisert

Sammen med sin medhjelper og commis Stian Gjerstad Iversen laget Hvarnes dette i boks 3 i konkurransehallen på Norges Varemesse:

Fisk, kveite fra Hjelmeland

* Krydderbakt kveitefilet med stekt løk og skogsyre

* Kvitsøykumle med trøffelsmør

* Variasjon på rotgrønnsaker med blåskjell og persille

* Lettrøkte jordskokker med eple og sprø piggvarfett

* Emulsjon med sitron, brunet smør og kalvesjy

Kjøtt, okse fra Jæren

* Kullgrillet bog og ytrefilet med eineraroma

* Glasert oksebryst med selleri, rødbeter og pepperrot

* Duo av blomkål og brokkoli, sort trøffel

* Potet bonne femme med parmesan og brød

* Rødvinssaus Dauro