KjøttfatØrjan

Vinnermenyen til Ørjan Johannessen

Her kan du studere vinnermenyen til Ørjan Johannessen juryen i Bocuse d’Or Europe 2012. Spesielt retten Gulrot, gulrot, gulrot vakte oppsikt i konkurransehalen i Brüssel!

Publisert

Ørjan Johannessens fiskefat i Bocuse d`Or Europe 2012 i Brüssel. (Foto: Impuls)

Fisk

Sjøtunge "Austevoll"

Posjert sjøtunge med reker, sitron og kaviar

Poached sole with shrimps, lemon and caviar (eng)

Filets de sole pochés avec crevettes grises, citron et caviar (fr)

Posjert sjøtunge med reker, sitron og kaviar. (Foto: Impuls)

Artiskokk, trøffel og aromater

Artichoke, black truffles and aromates (eng)

Artichauts, truffes noires et aromates (fr)

Artiskokk, trøffel og aromater. (Foto: Impuls)

Gulrot, gulrot, gulrot

Carrots, carrots, carrots (eng)

Carottes, carottes, carottes (fr)

Gulrot - servert på Johannessen-vis. (Foto: Impuls)

Salat på potet, egg erter og reker

Salad with potatoes, eggs, green peas and shrimps (eng)

Salade avec pommes de terre, oeufs, petits pois et crevettes grises (fr)

Salat på potet, egg erter og reker, slik Ørjan Johannessen serverer det i Brüssel i dag. (Foto: Impuls)

Artiskokk emulsjon

Emulsion of artichoke (eng)

Emulsion d`artichaut (fr)

Kjøttretten

Kylling Label Rouge "Smak"

Blue-legged free range chicken Label Rouge ”Smak”

Poulet fermier á pattes bleues Label Rouge ”Smak”

Glasert kylling med trøffel, sultan og løk

Glazed chicken with black truffles, Sultan raisins and onions (eng)

Poulet glacé aux truffes noires, raisins Sultan et oignons (fr)

Glasert kylling med trøffel, sultan og løk. (Foto: Impuls)

Kyllinglår Rotisseur

Leg of chicken Rotisseur (eng)

Cuisse de poulet Rotisseur (fr)

Selleri, eple og foie gras

Selleriac, apple and foie gras (eng)

Céleri rave, pommes et foie gras (fr)

Selleri, eple og foie gras. (Foto: Impuls)

Jordskokk og rødbet

Jerusalem artichoke and red beets (eng)

Topinambour et betterave rouge (fr)

Jordskokk og rødbet. (Foto: Impuls)

Potet, trøffel og egg

Potatoes, black truffles and eggs (eng)

Pommes de terre, truffes noires et oeufs (fr)

Potet, trøffel og egg. (Foto: Impuls)

Kyllingsjy

Chicken juice (eng)

Jus de poulet (fr)

Trøffelkrem

Truffle cream (eng)

Sauce aux truffes noires (fr)

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS