De fem deltakerne i Årets kokk 2017 sammen med Gunnar Hvarnes (til høyre). Fra venstre Christian A. Pettersen, Filip A. Bendi, Rasmus Johnsen Skoglund, Geir Magnus Svae og Øyvind Bøe Dalelv. (Foto: Linda Wiken)

Årets kokk-plakatene er klare

Om drøye 14 dager skal det avgjøres hvem som blir Norges Bocuse d’Or-kokk i 2018 og 2019. Nå er de fem deltakernes plakater klare.

Publisert

Finalen i Årets kokk 2017 arrangeres i Mathallen tirsdag 12. september. Vinneren blir Norges neste Bocuse d’Or-kandidat. Trekning av kjøkken under konkurransen foregår for øvrig førstkommende tirsdag, 29. august.

Se plakatene under, der du også ser hvem som er commis og coach for dem fem deltakerne.

Filip August Bendi

Kandidat: Filip August Bendi, kjøkkensjef, N.B. Sørensen Annen Etage i Stavanger.

Commis: Håvard André Josdal Østebø, kokk, Restaurant Mondo i Sandnes.

Coach: Adrian Løvold, kjøkkensjef, Sabrura Sticks and Sushi i Trondheim.

Øyvind Bøe Dalelv

Kandidat: Øyvind Bøe Dalelv, soussjef, Statholdergaarden i Oslo.

Commis: Aron Espeland, kokk, Vaaghals i Oslo.

Coach: Even Ramsvik, daglig leder, Lava Oslo.

Rasmus Johnsen Skoglund

Kandidat: Rasmus Johnsen Skoglund, mat- og menyansvarlig, AMJ management i Bodø.

Commis: Tony Allene Ghetachew, lærling, Tango bar & kjøkken i Stavanger.

Coach: Nicolai Lundsgaard, kjøkkensjef, Det kongelige hoff i Oslo.

Christian André Pettersen

Kandidat: Christian André Pettersen, kjøkkensjef, Restaurant Mondo i Sandnes.

Commis: Kim Iamram, kokk, Restaurant Mondo i Sandnes.

Coach: Karl Erik Pallesen, medeier og daglig leder, Fisketorget i Stavanger.

Geir Magnus Svae

Kandidat: Geir Magnus Svae, konsernkjøkkensjef, Bølgen & Moi AS.

Commis: Henrik Falkensten, kokk og pastrychef, Bølgen & Moi Tjuvholmen i Oslo.

Coach: Christer Rødseth, kjøkkensjef, Vaaghals i Oslo.

Her kan du følge Bocuse d'Or Norge på Facebook

Her kan du lese alt om Norges innsats i Bocuse d'Or

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS