Seks lag er klare for finalen i Asko Servering Norgescup 2025.

Finalelagene i Norgescup

Dette er de seks lagene (kokk og servitør) som kjemper om seieren i finalen i Asko Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger lørdag 8. februar.

Norgescup (Asko Servering Norgescup )for kokk- og servitørlærlinger arrangeres i år for 38. gang. Hver høst gjennomføres det kvalifiseringskonkurranser i NKLs foreninger, og det har deltatt mer enn 90 lag. Seks lag er nå klare for finalen lørdag 8. februar.

Finalelagene kvalifiserte seg etter semifinalene på Jåttå videregående skole i Stavanger i fredag 7. februar.

Kjøkken 1

Kokk: NKL Trondheim 1 (Spontan og Rubiks)

Servitør: Oslo 2 (Statholdergaarden)

Kjøkken 2

Kokk: NKL Jotunheimen (Vianvang og Bessheim Fjellstue)

Servitør: Stavanger (Re-Naa)

Kjøkken 3

Kokk: Oslo 2 (Fyr Bistronomi)

Servitør: Trondheim (To Rom og Kjøkken)

Kjøkken 4

Kokk: NKL Trondheim 2 (Speilsalen)

Servitør: Lærlingekompaniet (Vaaghals)

Kjøkken 5

Kokk: Oslo 1 (Statholdergaarden)

Servitør: Opplæringskontoret for reiseliv, restaurant og matfag, Rogaland (Matmagasine og Ostehuset)

Kjøkken 6

NKL: Rogaland 2 (Re- Naa)

Servitør: Oslo 1 (Statholdergaarden)

Landsfinale for konditorlærlinger

NKL, BKLF og Lærlingekompaniet samarbeider om et pilotprosjekt, som alle håper vil bidra til en positiv opplevelse og en fortjent oppmerksomhet på en tradisjonelt håndverksfag.

Dette er de seks deltakerne i finalen landsfinalen for konditorlærlinger:

Maren Baardsen Johannessen, MS Otto Sverdrup,Hurtigruten

Ella Kaspara Pedersen, Matspesialen, Oslo

Anja Haugland, Sola Strand Hotel

Hanne Gaudland, Clarion Air Sola

Hanne Stenhjem, Clarion Hotel Trondheim

Helle Nygård, Sirkus Renaa, Stavanger

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS