Nåværende kaptein på kokkelandslaget, Håvard Onsøyen (til venstre), vant kokkeklassen i Norgescup 2019 sammen med Audun Blystad. Konkurransene Tine MatCup og Asko Servering Norgescup er svært viktig med tanke på rekrutteringen til horecabransjen.

Klart for Tine MatCup og Asko Servering Norgescup

Førstkommende helg, fredag 7. og lørdag 8. februar, arrangeres Tine MatCup og Asko Servering Norgescup på Jåttå vgs. i Stavanger. Se tidsplanen her.

Asko Servering Norgescup arrangeres både fredag 7. og lørdag 8. februar.

«Begge finaledagene i Stavanger er rettet mot elever og lærlinger, mange av dem er under 18 år. Sammen skal vi vise dem veien inn i mat- og måltidsbransjen, kanskje til en livslang karriere i kokkeyrket», skriver NKL. 

Fredag 7. februar

Fredag arrangeres finalen Tine MatCup på Jåttå vgs. Denne konkurransen er for elever på videregående skoler. 

Konkurransen starter klokka 08:00 på morgenen. Premieseremonien finner sted rundt klokka 16:00.

Samme dag arrangeres også semifinalene i Asko Servering Norgescup for kokke- og servitørlærlinger. Det skjer hovedkjøkkenet og i restauranten hele dagen.

Semifinalene i NM for reiselivslærlinger arrangeres også denne dagen – i den konstruerte resepsjonen/hotellobbyen.

Lørdag 8. februar

Finale i Norgescup for kokke- og servitørlærlinger på konkurransekjøkkenet. Konkurransen starter tidlig på morgenen.

Finale i NM for reiselivslærlinger i den konstruerte resepsjonen/hotellobbyen.

Landsfinale for konditorlærlinger/konditorer under 23 år (i hovedkjøkkenet). Her er de med seks deltagere. Dette er et pilotprosjekt, som BKLF Rogaland, NKL Rogaland, Lærlingekompaniet, NKL og BKLF står bak.

Les mer om konditorkonkurransen her

Bankett med premieutdelinger på kvelden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS