Omslaget på Horeca nummer 3 2016. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Årets tredje Horeca-magasin på vei

Årets tredje utgave av magasinet Horeca i 2016, magasinets 48. årgang, er nå på vei til abonnentene. I det 80-sider store bladet finner du blant annet større temabolker om Rezidor Hotel Group, Nordic Choice Hotels, kaffe og marokkansk mat.

Publisert
Omslaget på den tredje utgaven av magasinet Horeca i 2016. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

I begynnelsen tilbød Rachid Imzouagh & co (forsidebildet) bare «sikre» retter som pizza og kebab. Fortsatt utgjør dette hoveddel av salget i restauranten, en stor del som «takeaway», men nå prøves stadig nye marokkanske varianter – med stort hell. Omsetningen har skutt i været etter at marokkanske retter ble satt på menyen.

Les mer i Horeca nummer 3 2016

Rezidor renoverer

Rezidor er godt i gang med tidenes mest omfattende renoverings- og oppussingsprosess i Norge.

Mange av Radisson Blu-hotellene i Norge har lang fartstid, og har vært etablerte og kjente hoteller gjennom mange tiår. Nå renoveres de i stor stil.

Les mer om renoveringsprosessen og mye annet nytt fra Rezidor i denne utgaven.

Første på Karl Johan på svært lenge

Da Comfort Hotel Kal Johan åpnet nylig, var dette det første nyåpnede hotellet i Oslos paradegate på nesten 100 år.

Du kan lese mer om hotellet i denne utgaven, der du også kan lese portrettet med hotelldirektøren, Robert Holan. Han leder for øvrig også Comfort Hotel Grand Central, bare et par hundre meter unna.

Full fart på sommeren

I denne utgaven kan du også lese mer om Quality Hotel Fredrikstad, et hotell som har høyest belegg på sommeren.

– Vi har veldig god pågang, spesielt i sommermånedene. Fredrikstad omtales jo ofte som en sommerby, og i både juni, juli og august har vi veldig høyt belegg, og da er det i hovedsak ferieturistene som inntar hotellet, sier hotellsjef Kenneth Reinaas.

Les mer i Horeca nummer 3 2016

Bocuse d’Or Europe

Bocuse d’Or Europe 2016 er like rundt hjørnet.

Tirsdag 10. januar skal Christopher W. Davidsen i aksjon i Budapest. Les mer om de siste forberedelsene i denne utgaven, og følg konkurransen på Horecanytt.no når det står på.

Suksess med Salt & Pepper

Sten Erik Magnus har stått bak flere suksess-oppskrifter. Denne gangen er det Salt & Pepper som brer om seg – med gode resultater. Kjeden ble startet på Hønefoss, men under vignetten typebedrift i denne utgaven kan du lese om Salt & Pepper på Gjøvik, som i løpet av kort tid allerede leverer mer enn godkjent økonomisk resultat.

Les mer i Horeca nummer 3 2016

Mye å lese

Ellers i dette nummeret kan du lese større reportasjer/temabolker om kaffe, om trygg mat, om champagne – og om toalettskilt på serveringssteder og hoteller, for å nevne noen av reportasjene.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Norden Rundt, Produkter, Bransjejus og Bransjekalender.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS