BBQVMCraigTeigen

Sterk innsats av BBQ-landslaget i VM

Det norske BBQ-landslaget som hevdet seg med glans i USA.

Publisert

Norges ukronede "grillkonge" Craig Whitson (til venstre)sammen emd barbecuelandslagets primus motor Bjørn Tore Teigen. (Foto: Privat)

”For en dag! Etter seks år i Memphis kom vi endelig på Topp-10 i denne konkurransen, som regnes som den aller største av alle BBQ-konkurranser. Etter en tredjeplass i lam, klarte vi åttende plass i selve hovedkonkurransen. Jeg vil takke et dyktig, flott team for en ”once in a lifetime-opplevelse”. Jeg er både ydmyk, glad og gleder oss til å sove på flyet tilbake til Norge”, skriver Craig Whitson på sin Facebook-side.

Fra 17. til 19. mai ble det konkurrert i 10 kategorier. Det norske laget besto av Øyvind Skjerstad Ramsøy, Anne Kathrine Morgenstjerne Teigen, Johnny Krosby, Espen Lynghaug, Linda Vorvik Aronsen og Bjørn Tore Teigen.

Totalt var det 11 personer med i den norske delegasjonen.

VM i barbecue ble arrangert på et område på størrelse med Ekebergsletta i Oslo. I løpet av de fire dagene ble 40 tonn kjøtt grillet i påsyn av rundt 400 000 tilskuere.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS