ingridEspelidHovigKjartanSkjelde

Espelid Hovig til Vidsyn på Jæren

Norges matmor Ingrid Espelid Hovig, og flere anerkjente kokker med Kjartan Skjelde i spissen deltar på Vidsyn på Bryne torsdag 9. februar.

Publisert

Ingrid Espelid Hovig og Kjartan Skjelde. (Foto: Ingveig Tveranger)

– De beste kokkene fra Gastronomisk Institutt og det norske kokkelandslaget presenterer ”Det beste av de beste”. Det vil si det beste måltidet av de beste (jærske) råvarene tilberedt av de aller beste kokkene. Vi lover ett fantastisk måltid servert i toppen av Forum Jæren, 60 meter over bakken midt i Matfatet. Utsikten og oversikten over Jærens matproduksjon er unik, opplyser Heidi Netland Berge i Forum Jæren.

Måltidet er åpent for alle.

Les mer om Vidsyn her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS