Jamie Oliver1 Foto Karl Gabor

Oliver åpner restaurant på Gatwick

Jamie Oliver planlegger åpning av en ny konseptrestaurant på den britiske flyplassen Gatwick utenfor London. Restauranten vil åpne i North Terminal i juni 2012. Oliver har fra før restaurant på Heathrow.

Publisert

Jamie Oliver åpner restaurant på Gatwick i juni 2012. (Arkivfoto)

Den ene delen vil være en selvbetjeningsdel kalt “Jamies Italian Bakery”. Restaurantdelen vil inkorporere Olivers uformelle italienske restaurantkonsept “Jamies Italian” som finnes i mange ulike engelske byer.

Utsikt

Her loves det en spektakulær utsikt fra restauranten. I tillgg vil det være en “Union Jacks"-bar som er en avlegger av Olivers London-restaurant “Union Jacks”, som serverer pizza basert på lokale råvarer samt andre småretter basert på britiske klassikere med en vri.

Ansvarlig for catering på Gatwick uttaler i en pressemelding at de har jobbet tett med Oliver for å kunne tilby et fleksibelt konsept som kan tilfredstille de som er ute etter rask mat som de kan ta med på flyet men også de som vil sitte ned og ha et fullverdig måltid.

Del av renoveringsprosjekt

Restauranten er en del av et renoveringsprosjekt av “North Terminal” med en kostnadsramme på 1,2 milliarder britiske pund.

Jamie Oliver går dermed i Gordan Ramseys fotspor hva angår flyplassrestauranter. Ramsay har nemlig tidligere åpnet restauranten “Ramsay’s Plane Food” på Heathrow’s Terminal 5.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS