JesperHøstDrink

Norsk World Class-finale

I dag, mandag, 23. april, arrangeres den norske finalen av World Class på Aqua Vitae Bar (Icebar Oslo). De tre beste går videre til den europeiske finalen i London 29. og 30. mai 2012. De beste der kvalifiserer seg til verdensfinalen i Rio de Janeiro i juli.

Publisert

Jesper Høst er en av 12 finalister i den norske finalen av World Class, som arrangeres mandag.

World Class er en global konkurranse på jakt etter den beste bartenderen i verden. I år vil over 40 land delta i konkurransen. Deltakerne i World Class vil bli bedt om å utarbeide en cocktail de har forberedt til finalen, samt en klassisk cocktail de trekker på stedet.

Det er totalt 12 finalister i konkurransen.

Dette er finalistene:

1. Sondre T. Kasin – Bakgården Bar - Kristiansand

2. Luke Mcinnes - Sinco - Bergen

3. Chris Grøtvedt – Theatercafeen - Oslo

4. Monica Berg – Aqua Vitae - Oslo

5. Kenneth Engelsen – Bristol - Oslo

6. Gunnar Zahl - Timbuktu - Stavanger

7. Steinar Jensen – Europeiske Bartenderskolen - Oslo

8. Marianne Nilsen- På Byen - Tromsø

9. Jesper Høst - Bushwick - Oslo

10. Jon Erik Carlsen – Balkongen Bar - Bergen

11. Hanne Berg Eriksen – Raus - Trondheim

12. Therese Ø. Finsås - Contra – Bergen

Juryen består av Eric Lorincz, vinner av World Class 2010, Justin Smyth, Brand Ambassador for Ketel One og Idar Sørensen i Bibendum.

Konkurransen starter klokken 1400.

Se mer om konkurransen her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS