Jensens_Boefhus_facade
Jensens_Boefhus_facade

Jensens Bøfhus til Oslo

Jensen’s Bøfhus åpner i Stortingsgaten i Oslo i mai.

Publisert

Slik fremstår Jensen`s Bøfhus` fasade. (Pressefoto)

Har du vært på ferie i Danmark, kjenner du sikkert Jensen’s Bøfhus, som med sine mer enn 40 restauranter er landskjent for kvalitetsbiffer og andre grillspesialiteter til meget rimelige priser.

Svensker og tyskere har også i mange år hatt glede av Jensen’s ”store biffer til små priser”, et restaurantkonsept som går tilbake til 1984 og som hvert år har over 5 millioner gjester, skriver Fastfood.

Master franchisetaker

Klaus Inge Torp er master franchisetaker for Jensen’s Bøfhus i Norge. Han røper at dørene til det første Jensen’s Bøfhus i Stortingsgata 2 i Oslo åpnes i begynnelsen av mai 2012. Klaus Inge Torp har allerede hatt suksess som masterfranchisetaker for Subway i Norge, så det lover godt for en god restaurantopplevelse.

Grillspesialiteter

Men Jensen’s Bøfhus er også kjent for annet enn møre biffer. Menyen er full av lekre grillspesialiteter, og den store, friske Ta’-selv-salatbaren er populær. Barna har også noe å glede seg til.

I softice-baren kan de velge mellom et hav av toppinger og komponere sin egen dessert. ”De får spise så mye is de bare orker – hvis da ikke mamma eller pappa sier stopp”, forteller den fornøyde masterfranchisetakeren.

Garantert billig!

- Jeg tror at Jensen’s Bøfhus-konseptet vil bli meget godt mottatt blant kvalitetsbevisste nordmenn. Restaurantbesøk er veldig dyrt i Norge, men det kommer vi nå til å gjøre noe med. Imidlertid er det litt for tidlig å si helt nøyaktig hvor prisene vil ligge. Men vi kan love at det blir billig, forteller Klaus Inge Torp.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS