QualityHotel33utøvermatski-VM.jpg
QualityHotel33utøvermatski-VM.jpg

Beste utøvermaten under VM på ski

Quality Hotel 33 på Økern vant prisen for best utøvermat under VM på ski i Oslo. Prisen er gitt på bakgrunn av utøvernes egne evalueringer og tilbakemeldinger. Seks offisielle utøverhotell i hovedstaden var med i kåringen. Quality Hotel 33 huset 300 VM-gjester fra 15 ulike nasjoner i tiden før og under mesterskapet.

Publisert

Quality 33 hadde den beste utøvermaten under ski-VM, skal vi tro en ny kåring. Fra venstre Asbjørn Tysland, Siri Haug, Jens Bredberg (alle fra Quality Hotel 33), Åsne Havnelid (Ski-VM 2011), Dao Le, Trude Pettersen (fra Quality Hotel 33) og Bente Rafen-Sparby (Ski-VM 2011). (Foto: Christian Ruscetta, Ski-VM 2011)

Driftssjef Asbjørn Tysland ved Quality Hotel 33 er meget fornøyd med prisen.

– Dette betyr mye for hotellet og for hele Choice-kjeden. Vi var det eneste hotellet i kjeden som var et utøverhotell, og da vi i tillegg stikker av med prisen for best mat, betyr det enormt for oss, både gjennom prestisje og rent markedsføringsmessig, sier Tysland.

NORM

Prisen ble delt ut i forbindelse med VM-prosjektet NORM (Nok og riktig mat). NORMs mål var økt forståelse for betydningen av riktig og tilpasset mat for gode sportslige prestasjoner. Alle VMs utøvere har gitt tilbakemeldinger på maten på sine hoteller, og Quality Hotel 33 var altså best i klassen.

Utøverne spiser mye mat og er opptatt av riktig kosthold, men Tysland forteller at det gikk overraskende mye kaker i løpet av VM-perioden. Dette kan skyldes at hotellet har egen konditor, som spesiallagde kaker og desserter hver dag, noe utøverne satte meget stor pris på.

Quality Hotel 33.

Høyprofilerte gjester

Quality Hotel 33 huset 300 VM-gjester (utøvere og støtteapparat) fra 15 ulike nasjoner i tiden før og under mesterskapet. Hotellet fikk også oppleve medaljestemning, ved at den polske hoppstjernen Adam Malysz var en av deres gjester.

– De få gjestene vi hadde som ikke var her på grunn av VM, syntes det var stor stas at hotellet hadde VM-stjerner på gjestelista, sier Tysland.

Det var umulig å ikke legge merke til at hotellet var i VM-modus, med kjente utøvere som tøyde og utførte enkle øvelser på hotellets fellesområder, og med TV-sendinger fra VM på storskjerm i restauranten.

Ingen ulempe å ligge usentralt

Hotellets beliggenhet ved Økernkrysset har ikke vært noe problem for gjestenes trivsel, skal vi tro driftssjefen.

– Vi ligger ikke sentralt i byen, men på en annen side har vi store og godt tilrettelagte parkeringsområder, noe som utvilsomt er en fordel for ski-nasjoner som kommer langveisfra med masse utstyr.

Pressemelding