Geir Skeie - Midtåsen

Skeie åpner restaurant under ski-VM

Geir Skeie etablerer en såkalt pop-up-restaurant i forbindelse med ski-VM. Pop-up-restauranten skal ligge i lokalene til Nasjonalmuseet for Arkitektur i 11 dager under Ski-VM i Oslo. Skeie vant i 2009 det uoffisielle kokke-VM, Bocuse d´Or.

Publisert

Geir Skeie åpner restaurant i Oslo under ski-VM. (Foto: Morten Holt)

Restauranten har fått navnet The No.1 Seafood Experience, og skal være åpen i perioden 23. februar til 5. mars.

- The No.1 Seafood Experience vil være et utstillingsvindu til verden for den norske sjømaten, presentert av verdens beste norske kokk i unike arkitektoniske omgivelser, melder samarbeidspartneren Salma.

Gastronomisk opplevelse

- Gjestene vil få en helt spesiell gastronomisk opplevelse, både grunnet den spesielt utviklede signaturmenyen med det beste av norsk sjømat som hovedråvare, men også fordi Geir Skeie kan by på komposisjoner og presentasjoner i ypperste verdensklasse, heter det i meldingen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS