Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten er pusset opp

Etter tre uker med oppussing har Ekebergrestauranten nå åpnet sin nyoppussede restaurant. Samtidig har restauranten fått ny daglig leder, Konstantin Zimmermann fra Sveits.

Publisert

Ekebergrestauranten. (Foto: Morten Holt)

”Du vil selvsagt kjenne deg igjen, men restauranten fremstår nå med nye stoler, ny belysning og nye gardiner. Kafé- og barområdet ved inngangen har fått nye lounge- og sofagrupper. Toppetasjen har blitt litt utvidet, og våre kurs- og konferanselokaler har fått et nytt preg”, heter det i en melding fra restauranten på Oslos tak.

Konstantin Zimmermann er ny daglig leder for Ekebergrestauranten. Han er utdannet kokk og servitør, og har hotellhøyskole fra Sveits. Han har også bred bransjeerfaring fra anerkjente steder i inn- og utland.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS