NespressoHotellkaffe

Hotellkaffe i særklasse

Tre av Norlandia Hotel Group sine hoteller blir de første i verden til å tilby gjestene Nespresso-kaffe som kan betales med gjestenes nøkkelkort. Best Western Oslo Airport Hotell, Best Western Karl Johan Hotell og Backlund Hotell har tatt i bruk det nye betalingssystemet.

Publisert

Fra venstre Tom Gunkel Frogner (salgssjef BW Oslo Airport Hotell), Marianne Friis (Key Account Manager Horeca for Nespresso), Geir Myhre Jacobsen (daglig leder i CroBoCom AS) og Steinar Kokaas (hotelldirektør BW Oslo Airport Hotell.

– På våre hoteller vil kaffe fremdeles være inkludert i prisen til frokost og til kurs og konferansearrangementer. Samtidig ser vi en tendens til at flere og flere av våre gjester blir mer kvalitetsbevisste og ønsker det lille ekstra når det kommer til kaffe. Det ønsker vi å gjøre noe med, sier administrerende direktør Terje Ropstad i Norlandia Hotel Group.

Ett kort – alle muligheter

Det norske firmaet CroBoCom har utviklet et effektivt betalingssystem som gjør det mulig for gjesten å betale med nøkkelkortet til hotellrommet. Når kundene ønsker en kaffe, drar de nøkkelkortet sitt gjennom en kortleser som er plassert på kaffemaskinen.

Produktet som velges vil automatisk posteres på kundens rom, direkte i hotellets bookingsystem. Regningen gjøres deretter opp på vanlig måte ved utsjekk.

Kristen A. Hovland i Nespresso. (Foto: Nespresso)

– Systemet er like enkelt som det er genialt. Ingen kontanter eller kredittkort, kun nøkkelkortet og vips har du en rykende fersk kaffe av ypperste kvalitet. Når denne muligheten åpnet seg, med lettvint betaling og integrasjon til vårt PMS system, med et så fantastisk produkt som Nespresso, så føler vi at tiden er moden for å prøve det ut, sier Ropstad.

Salgseksplosjon

For Nespresso er det ekstra gledelig å kunne levere kaffe til norske hotellgjester gjennom en norskutviklet løsning. Undersøkelser viser at nordmenn er verdens mest kaffedrikkende folk med et gjennomsnittsforbruk blant kaffedrikkerne på over fire kopper dagen.

Samtidig stiller stadig flere økende krav til kvalitet, og de siste årene har salget av kapselbaserte kaffemaskiner doblet seg år for år.

Stolte av løsningen

- Med kapselmaskinene fra Nespresso Business Solutions er det blitt enkelt å lage god kaffe nærmest hvor som helst. En Nespresso kaffemaskin med en kapsel dispenser, og et tastetrykk er nok. Det er derfor ingen grunn til at vi skal finne oss i dårlig kaffe, verken på jobb eller hjemme – eller på hotell, sier Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

- Med kapselmaskinene fra Nespresso Business Solutions er det blitt enkelt å lage god kaffe nærmest hvor som helst, sier Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

- Vi er svært stolte over at vi sammen med det norske firmaet CroboCom har klart å utvikle denne løsningen for hotell-, konferanse-, og kontor markedet. Det er ikke mindre enn en aldri så liten verdensnyhet vi lanserer i dag, sier Kristen A. Hovland.

Ser nye markeder

Også utviklerne i CroBoCom ser store muligheter for betalingsløsningen.

– Vi synes det er veldig spennende å lansere produktet vårt på disse hotellene. Vi håper med dette at flere av aktørene i bransjen vil få øynene opp for hvilke muligheter denne betalingsløsningen gir, sier daglig leder Geir Myhre Jacobsen i CroBoCom AS.

Hoteller med det nye betalingssystemet:

Best Western Oslo Airport Hotell

Best Western Karl Johan Hotell

Backlund Hotell

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS