Flying Culinary Circus

The Flying Culinary Circus med Salma i Oslo

De fire norske kokkene TRond Svendgård, Mathias Spieler Bugge, Hans Kristian Larsen og Tor Jørgen Kramperud Arnesen i The Flying Culinary Circus jobber over hele verden, og serverer kresne kjendisganer. Med bakgrunn fra restauranter med Michelinstjerner og gull i kokke-VM kan de kokekunster som imponerer.

Publisert

Flying Culinary Circus består av Mathias Spieler Bugge, Trond Svendgård, Hans Kristian Larsen og Tor Jørgen Kramperud Arnesen. (Foto: Fccircus.no)

– Det mest spektakulære vi har gjort med Salma var under NRJ Music Awards i Cannes i januar 2010. Der serverte vi kanapeer med Salma til hele Black Eyed Peas, Pharrel Williams og alle VIP gjestene som var der, forteller Mathias Spieler Bugge i The Flying Culinary Circus (FCC).

Maten falt tydelig i smak, for de fire toppkokkene er invitert tilbake til NRJ Music Awards januar 2011.

Salma på menyen

– Da skal vi jo selvfølgelig servere verdens beste laks, Salma, til alle artistene og VIP gjestene, sier Bugge.

The Flying Culinary Circus har boltret seg med den lekre fiskefileten og kommer nå med et eget oppskriftshefte der alle enkelt kan få til sine egne Salmaretter.

De skal lage matshow i Oslo onsdag 3. og fredag 5. november med Sim Salma Bim: Et kokkeshow med Salma og the Flying Culinary Circus som kan lære deg å lage 7000 helt rå retter på 10 minutter.

Dette er Flying Culinary Cirecus

Matihas Spieler Bugge fra Grimstad; ekspert på sauser

Trond Svendgård fra Rognan; fisk- og sjømatspesialist

Hans Kristian Larsen fra Trondheim og Oslo: kjøttekspert

Tor Jørgen Kramperud Arnesen fra Øyer: ekspert på urter og grønnsaker

FCC reiser kontinuerlig verden over for å lage mat på eksklusive events. Med seg har de gode norske råvarer som på denne måten får en unik markedsføring.

Les mer på Fccircus.com

Salma i Norge

* Det ligger flere doktorgrader og 15 års utvikling og innovasjonsarbeid bak Salma som produkt

* En unik produksjonsmetode hvor det går fire timer fra sjø til ferdig pakket fersk laksefilet gir ekstraordinær god kvalitet og holdbarhet på Salma.

* Selger 12 tonn i uken i Norge

* All laksen kommer fra Bremnes på Bømlo

* Salma eies av meierikonsernet Tine og Bremnes Seashore

* Salma selges også i Sverige, Frankrike og Sveits.

Les mer på Salma.no

Ønsker du gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS