NM kjøttprodukter 2010 hederspris økologisk

Rørt til tårer av økologipris

Norgården ovnsbakt leverpostei fra Nortura mottok i går kveld hederspris for beste økologiske kjøttprodukt. Det ligger utrolig mye arbeid bak dette produktet, sier merkevaresjef Kjersti Sørby.

Publisert

Gjermund Stormoen deler ut prisen til Kjersti Sørby, merkevaresjef i Nortura. (Foto: Johnny Syversen)

En tårevåt Kjersti Sørby, merkevaresjef i Oslo-bedriften Nortura, tok imot prisen.

Det ligger utrolig mye arbeid bak dette produktet. Denne prisen betyr vanvittig mye for oss og for alle dem som er opptatt av økologi, sa hun.

NM i kjøttprodukter

Prisen ble delt ut under Norgesmesterskapet i kjøttprodukter, som arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund i samarbeid med Matprat, Opplysningskontoret for egg og kjøtt.

Det stilles strenge krav til bedrifter som driver økologisk produksjon. Produktene skal framstilles uten bruk av kunstige smaks- og fargestoffer, og med strenge restriksjoner på bruk av konserveringsmidler. Norgården gjør en stor innsats på dette området, sier administrerende direktør i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Dag Henning Reksnes.

(Pressenytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS