Fiskeburger Tromsdalen.jpg

Mathall for lokalmat ved Akerselva

Småprodusenter over hele landet inviteres til å stille ut og selge lokalmat i Oslos nye mathall, som etter planen åpner ved Akerselva i april 2012.

Publisert

Kanskje et egnet salgssted for fiskeburgere fra Tromsdalen?

Det melder Bondebladet/Fastfood.no. Hallen er et tidligere verkstedbygg på 2200 kvadratmeter grunnflate og 3500 totalt areal inkludert en mesanin, en slags balkong. Den skal inngå i den nye bydelen Vulkan ved Akerselva i Oslo.

Sentral i arbeidet med mathallplanene er Randi Kvissel Haugen, tidligere daglig leder av Matmerk fram til fusjonen med KSL.

- Målgrupper er både Oslo-folk og norske og utenlandske tilreisende, men viktigst for å sikre jevnlig handel er de 25 prosent av befolkningen som er genuint opptatt av mat og vil handle sine produkter over disk fra kunnskapsrike fagfolk, sa Kvissel Haugen.

"
Powered by Labrador CMS