Gunstein Lauvrak (21)
Gunstein Lauvrak (21)

Lauvrak i gang i AE-Foodtech AS

Gunstein Lauvrak er godt i gang med å lede nyetablerte AE-Foodtech AS, som er blitt en av de mest markante på det norske storkjøkkenmarkedet etter fusjonen mellom AE Storhushold og Foodtech Interiør og Storkjøkken. Nå er en ny ledergruppe etablert i det nye storkjøkkenselskapet.

Publisert

Gunstein Lauvrak er administrerende direktør i AE Foodtech AS. (Foto: Morten Holt)

– Mitt førsteinntrykk etter en måned er at dette en meget spennende bransje. Det er et spennende marked å gripe fatt i, og jeg ser frem til å kunne påvirke utviklingen. Det vil skje mye i storkjøkkenmarkedet i årene som kommer, spår Gunstein Lauvrak.

Les også: AE Storhushold og Foodtech Interiør og Storkjøkken fusjonerer

Fra kontorrekvisita til storkjøkken

Han startet i stillingen som administrerende direktør for selskapet 1. mai i år.

Fra 1999 til 2009 var han ansatt i Wittusen & Jensen, der han gikk i gradene og til slutt var direktør divisjon Kontorets Dagligvarer.

Ny ledergruppe

Dette er nye AE-Foodtech AS.

Den nye ledergruppa i det fusjonerte selskapet består av:

* Administrerende direktør Gunstein Lauvrak

* Salgsdirektør Ole Henrik Eftedal

* Markedsdirektør Raymond Wiig

* Økonomidirektør Pål Pernes

* Daglig leder i Foodtech Service, Rune Hiller

* Administrasjonssjef Tormod Lindøe.

Les mer på AE-Foodtechs hjemmeside

To selskaper

"

Ole Henrik Eftedal (t.v.) og Raymond Wiig slo seg sammen. Det endte med AE-Fodtech AS. (Foto: Odd H. Vanebo)

Eftedal, som kommer fra AE Storhushold, har ansvaret for all salgsvirksomhet i det nye selskapet, mens Raymond Wiig, som kommer fra Foodtech Interiør og Storkjøkken, tar seg av markedsføringen og brandingen av det nye storkjøkkenselskapet.

Videre har administrasjonssjef Tormod Lindøe seg av HR-biten, logistikken og styringen av administrasjonen.

160 mililioner i år

AE Foodtech har lokaliteter i Bergen, på Oppsal i Oslo og på Torp ved Sandefjord. Selskapet har mål om en omsetning på 160 millioner kroner i 2010, men Lauvrak sier at de håper å komme godt over det nivået neste år.

Les portrettet med Gunstein Lauvrak i neste nummer av Horeca (nr. 4 2010).

Bli abonnent på Horeca nå

"
Powered by Labrador CMS