Marit Bjørnland nett
Marit Bjørnland nett

Choice: Bjørnland fra Son til Sarpsborg

Marit Bjørnland er tilbake på Quality Hotel & Resort Sarpsborg, etter først en periode ved det nye Quality-hotellet i Strømstad og nå sist som direktør på Quality-hotellet i Son. Nå sikter hotellet i Sarpsborg mot nye høyder med ny organisasjon. Hotellet satser på lokale krefter som kjenner destinasjonen, og nå er altså Bjørnland tilbake ved roret på hotellet hun var med på å åpne for 10 år siden.

Publisert

Marit Bjørnland er tilbake i Sarpsborg. (Foto: Choice)

Siden den gang har Bjørnland stått bak tre nye spahotell-åpninger, sist i Son der hun har vært direktør siden åpningen i 2008.

Bjørnland mener Østfold er blitt en så spennende destinasjon etter Quality Hotel & Resort Sarpsborg ble bygget ut til å bli blant landets største konferansehoteller. Det store aktivitetssenteret og badelandet Superland trekker til seg både lokale og utenbygds gjester.

Quality-hotellet på Grålum like nord for Sarpsborg. (Foto: Morten Holt)

Lokale krefter

Bjørnland har også fått med seg flere nye lokale krefter til organisasjonen. Camilla Lund Andersen, som er født og oppvokst i Sarpsborg, er ansatt som hotellsjef.

Superland på Quality-hotellet i Sarpsborg trekker til seg både lokale og utenbygds gjester. (Foto: Morten Holt)

Hun har 15 års erfaring fra hotellbransjen. Etter at hun var med på åpningen i 2000 har hun hatt ulike lederroller på hotellet.

Søkelys på resultat

Richard Paulsen har fått stillingen som salgs- og markedssjef, etter å ha jobbet som salgssjef samme sted siden 2008. Paulsen har ledererfaring fra reiseliv, salg, marked, merkevarebygging og mediebransjen.

Paulsen er et konkurransemenneske med fullt søkelys på resultater, og gleder seg til å ta Quality Hotel & Resort Sarpsborg til nye høyder, står det i pressemeldingen.

Tenke nytt

– I en tid med suksess er det også viktig at vi ikke stopper opp, men tenker nytt med ny ledergruppe som er full av mot og begeistring, sier Bjørnland.

Hotellet ble for øvrig kåret til det beste resorthotellet i Choice-kjeden i 2009.

Powered by Labrador CMS