
Nord i Sør 12. januar
Onsdag 12. januar arrangeres Nord i Sør 2011 på hurtigruteskipet MS Trollfjord, som da ligger til kai ved Akershus Festning. Årets hovetema er "Kan reiselivet i nord noen gang bli lønnsomt?". Arbeiderpartiets Trond Giske og LIsbeth Berg Hansen og Fremsirkttspartiets Siv Jensen er blant foredragsholderne. Nordnorsk Markedsføringspris skal også deles ut. Her er programmet.
Hurtigruteskipet Trollfjord er arena for Nord i Sør 2011, som arrangeres 12. januar. Her er skipet til kai i Brønnøysund. (Foto: Morten Holt)

Program Nord i Sør, 12. januar:
11:30 - 12:30: Registrering og arktisk ganefryd.
12:30 - 13:00: Geir Solheim, avd. dir. og Jane Johansen, styreleder i NHO Reiseliv Nord-Norge ønsker velkommen.

Siv Jensen deltar på Nord i Sør 2011. (Foto: Jan Tveita)
13:00 - 13:30: Olav Fjell, adm. dir. Hurtigruten ASA, "Mørketid - bedre enn midnattsol"?
13:30 - 14:00: Siv Jensen, partileder FrP, Reiseliv- og næringsutvikling i nord.
14:00 - 14:40: Pause
14:40 - 15:10: Trond Giske, nærings- og handelsminister.
15:10 - 15:25: Runar Sjåstad, fylkesordfører i Finnmark og nestleder i Landsdelsutvalget.
15:25 - 16:15: Erik W. Jakobsen, Managing partner i MENON Business Economics presenterer Menon-undersøkelsen: "Hvordan kan vi realisere det fantastiske nordnorske potensialet"?
16:15 - 16:45: Pause i Panorama Lounge.
16:45 - 18:00: Paneldebatt med blant andre Erik W. Jakobsen og Siv Jensen. Ledes av møteleder Arne O.Holm.
18:00 - 18:30: Presentasjon av pilotprosjektet "Kulturreisen 2011" ved Odd Eriksen, fylkesrådsleder i Nordland og leder i Landsdelsutvalget.
19:30 - 20:30: Aperitiff til toner fra Senja-artisten Moddi og utdeling av Nordnorsk Markedsføringspris ved Nils-H.Opsahl, nestleder i Arena Nord AS og direktør i Nordic Management.
20:30 - 22:30: Arktisk Festaften hvor også fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen deltar.
Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her
"Relaterte artikler
-
Husmannskost 365 dager i året
Pensjonistene i Tromsø sentrum har fått sin egen storstue, med egen kafé som serverer husmannskost 365 dager i året – Heracleum. På ukemenyen står nysaltet torsk, lammefrikassé, seibiff, kjøttkaker, fiskegrateng, ferskt kjøtt med løksaus – og søndagssteik.
-
Bjorli Snøhotell for fjerde gang
Bjorli Snøhotell er i ferd med å ta form for fjerde gang, og førstkommende lørdag (11. desember) er det åpning av årets vintersesong. Etter alt å dømme er dette det første is- og snøhotellet som åpnes denne sesongen.