Ølogmatfestivalen logo

Øl- og matfestival i Oslo denne uka

Det er igjen duket for Norges største arrangement med søkelys på øl og mat. Øl & Matfestvalen arrangeres fra onsdag 18. til søndag 22. august i Kubaparken på Grünerløkka i Oslo.

Publisert

– Vi inviterer til en fem dager lang mat- og drikkekulturell smeltedigel i sjarmerende Kubaparken. Det er gratis adgang, og det tilbys over 350 sorter øl og en omfattende og velsmakende matmeny, opplyser Jan PB Rutgerson i arrangementskomiteen.

Øl og mat

– Du kan leske din gane med øl fra mange kontinenter, og dekke din sult med ølretter som biff med Bayer, Hot Vørter Chili Con Carne, kyllingspyd med Ale-teriyaki, Horgans spareribs i Porter, sakeøl marinert thailaks i wrap, spekemat og sushi.

Øl- og matfestivalen arrangeres i Kubaparken i Oslo fra onsdag 18. til søndag 22. august 2010.

Fagseminarer

Han meddeler videre at Gustav Jørgensen har lagt opp til flere faglige seminarer om øl og mat, der det blant annet blir foredrag med Petter Nome og Torkjell Berlulfsen.

Fagseminarene koster 200 kroner for enkeltdag, mens det er 500 kroner hvis du vil være med alle dagene.

Les mer om fagseminarene her

"
Powered by Labrador CMS