Rica Seilet nett
Rica Seilet nett

Nye Rica Seilet Hotel åpnet

Et av Norges mest spektakulære hotell, Nordvestlandets svar på Burj Al Arab i Dubai, har blitt enda større og bedre. Rica Seilet Hotel har utvidet med en ny fløy som gir hotellet 55 nye rom og flere spennende fasiliteter.

Publisert

Rica Seilet.

Mindre enn åtte år siden hotellet sto ferdig, kunne konsernsjef i Rica Hotels, Ole-Jacob Wold sammen med hotelldirektør Ragnar Palsson, i helgen åpne dørene til en helt ny fløy ved Moldes mest spennende hotell. 48 nye standardrom, fire juniorsuiter og tre suiter gir hotellet en total kapasitet på 224 rom og 400 sengeplasser.

1200 kvadratmeter

Alle rommene har den samme flotte utsikten og er moderne innredet med duse farger og interiør. Foruten nye rom, inneholder den nye fløyen 1200 nye kvadratmeter med konferansearealer. Dette gir Rica Seilet Hotel nå hele 2600 kvadratmeter med konferanse- og utstillingsarealer og en kapasitet på inntil 800 personer på konferanse.

Den nye fløyen har forbindelse med hoveddelen til hotellet via en bro – alt under tak.

Rica Seilet med Aker Stadion i forgrunnen.

I tillegg til utvidet kapasitet på rom og konferanse fører også fløyen til helt nye tilskudd for hotellets gjester og Moldes befolkning for øvrig. Bris Fitnessenter åpnet allerede 15. januar, og lørdag 17. april åpnet Cosmopol Spa og Moldes nye folkebad.

- Blant de beste hotellene

– Rica Seilet Hotel er nå et av Norges beste hotellprodukter,mener direktør Ragnar Palsson.

Med spa, badeland, treningssenter og utvidet kapasitet på overnatting og konferanse er det nå et komplett produkt som både jeg og mine kolleger gleder oss til å jobbe med.

Rica Seilet Hotel er et signaturbygg for byen og for Rica Hotels. Hotellet er bygget delvis ut i Romsdalsfjorden med nydelig utsikt over de omkringliggende Romsdalsalpene med 222 fjelltopper over 1000 meter. Foruten det avslørende navnet, er det ikke vanskelig å se rent visuelt hvor arkitekt Kjell Kosberg har hentet inspirasjon fra når han tegnet Rica Seilet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS