Glasshuset Bodø
Glasshuset Bodø

Spørck åpner Bjørk

Andreas Spørck (28), kokk og gründer fra Rognan, åpner i juni spisestedet Bjørk midt i Glasshuset i Bodø, i de gamle lokalene til Da Carlo. I dag er han daglig leder og medeier i Svendgårds, en av Bodøs mest populære restauranter.

Publisert

Andreas Spørck

I tillegg har han sammen med kompanjong Erik Tostrup bygd opp delikatesse-, catering- og kursrestauranten Lyst På, hvor han også er daglig leder og medeier.

Gleder seg

- Vi gleder oss veldig til åpningen av Bjørk. Det blir et utrolig lekkert

Den nye restauranten Bjørk åpnes i Glasshuset i Bodø i juni. (Foto: Glasshuset)

konsept, et sted der man kan være til alle døgnets tider, enten det er snakk om lunsj, middag, noen drinker og sosialt samvær, eller bare terrassekos med et glass vin, sier Spørck.

Fyrer med bjørk

All mat skal lages fra bunnen av, og på italiensk vis vil de bake pizza og alt av bakervarer i vedfyrt ovn.

Veden er spesialimportert bjørk fra Sverige og de regner med at det vil gå med omlag 150 kilo bjørk om dagen.