Gunnar Hvarnes legger saus

Norges nye Bocuse d`Or-deltaker på Jans Mat & Vinhus

To av toppkokkene på Gastronomisk Institutt i Stavanger, Gunnar Hvarnes og Andreas Myhrvold, skal overta kjøkkenet på Jans mat og Vinhus i Stavanger tirsdag 10. og onsdag 11. mars. Hvarnes vant Årets Kokk 2009 i begynnelsen av februar, og er med det Norges nye Bocuse d'Or-deltaker etter Geir Skeie.

Publisert

Gunnar Hvarnes og Andreas Myhrvold er sjefene på kjøkkenet hos Jan`s den 10. og 11.mars.

Les også: Gunnar Hvarnes vant Årets Kokk 2009

Deretter serverer Jans den samme menyen resten av måneden, opplyses det i en meldin fra Gastronomisk Institutt.

- Inspirerende for andre ansatte

- Vi har to motiver med å gjøre dette, sier Terje Lothe på Jans Mat og Vinhus.

"

- Det er utrolig inspirerende for våre kokker og andre ansatte å få arbeide sammen med kokker som konkurrerer i verdensklassen. I tillegg er både eiere og ansatte på Jans opptatt av at Matfylket Rogaland skal tilby mat på dette nivået, sier han videre.

Rift om bordene

- I Stavanger-distriktet har vi mange svært kompetente gjester, som fortjener å bli servert topp mat. Vi regner med at det blir rift om bordene i mars.

Powered by Labrador CMS