Nyåpnet restaurant i Tønsberg

Torvgården Café er en ny restaurant i Tønsberg. Etter at Torvtoppen Café gikk konkurs i vinter har folket i byen savnet den tradisjonsrike kafeen. Gårdeier John Heggelund er fornøyd med det nye konseptet, som innebærer at de skal gi sine gjester en topp opplevelse i alle ledd.

Publisert

Middagsrettene vil være laget av lokale råvarer, og kakene er det "Pikene fra Solvang" som står for.

- Vi utvider også blant annet med et lekerom for barna. Dette skal være et sted for absolutt alle, ikke bare for bestemte kundegrupper, sier Heggelund.

OL-mester i konditori

Daglig leder Suzanne Christensen og OL-mester i konditori Espen Verdal Larsen har store forventninger til Torvgården Cafè.

Verdal Larsen er hanket inn fra Kulinarisk Akademi, for se til at menyene skal bli maksimalt smakfulle. Stedet har en kapasitet på 170 besøkende og satser derfor også på større selskaper som blant annet konfirmasjoner og bryllup.