Cru Vin og Kjøkken har åpnet

Nå er det nye spisestedet Cru Vin og Kjøkken åpnet i Ingelbrecht Knudssøns gate på Majorstua.

Publisert

Vinentusiaster og matkjennere har ventet i flere måneder på åpningen av Cru Vin og Kjøkken på Majorstua, og vinrestauranten har da også fått gode kritikker i hovedstadsavisene etter åpningen.

Restauranten holder til i de samme lokalene som restaurant Kokopelli tidligere holdt til.

Et lag av kjente navn

Bak nyåpningen står kjente bransjenavn som Bocuse-vinner og driver av Haga Restaurant, Terje Ness, tidligere Bagatelle-sommelier Merete Bø, kokken Kari Innerå (Årets Nordiske kokk i 2007) og mat- og vinkjendisene Calle Feght (Credo, Trondheim), Jan Bruse Andersen (hotell Vossevangen) og veteranen Rune Pal.

I tillegg er skikjendis Thomas Alsgaard på eiersiden.