Jan Bruse Andersen Park Hotel Vossevangen1

Ness, Alsgaard, Bruse Andersen og Fegth med ny restaurant

Tidligere Bocuse d'Or-vinner Terje Ness går sammen med den gamle skihelten Thomas Alsgaard, vinekspert Calle Feght og hotelldirektør og vinentusiast Jan Bruse Andersen, og åpner ny restaurant i Oslo. Restauranten skal etter planen åpnes i oktober. 

Publisert

Det blir stjernelag fra Norges vin- og matmiljø som skal åpne restauranten på Oslos vestkant sammen med Alsgaard. Målet er å åpne restauranten i de gamle lokalene til Kokopelli en gang i løpet av oktober.

Enkelt med vin

Målet er å sørge for at Oslo får en restaurant à la Willy's Wine Bar i Paris, med andre ord en restaurant med god, men enkel mat og med en skikkelig god vinliste med gode priser.

Flere vintrender har startet på Willy's Wine Bar. Målet for initiativtakerne er å få til et sentralt uhøytidelig sted for mat- og vinelskende mennesker.

Alsgaard har etter at han sluttet som idrettsutøver utviklet en meget stor interesse for vin spesielt, men også for vin og mat. Han har bygd opp en meget stor vinsamling og han har drevet eventbyrå sammen med sin venn Terje Ness.

Stjernekokker

Terje Ness er tidligere vinner av Bocuse d'Or, og driver nå Haga Restaurant i Oslo, som er en av seks norske restauranter som har en stjerne i Michelin-guiden.

Rune Pal er mest kjent for sin tid som sjef på Fogo og Klosteret, og har aksjemajoriteten på Brasserie Blanche. Han driver i dag også med catering og gourmet-hurtigmat gjennom Real Food-kjeden. Han er også en av landets største private vinsamlere.

Vinekspertise

Jan Bruse Andersen er hotelleier på Voss. På Park Hotel Vossevangen har han landets desidert største og beste vinkjeller, og Andersens vinkjeller regnes også blant de aller beste i verden.

Calle Fegth er medeier og sentral for Credo i Trondheim, og initiativtaker til byens nye ferskvare- og gourmetbutikk Rafnklau Delikatessebutikk.

Powered by Labrador CMS