Morten Rathe nett

Klare for NM i kokkekunst

De 10 deltakerne som skal være med i NM i kokkekunst i Stavanger 30. juni er nå klare. Mesterskapet arrangeres i forkant av Bocuse d'Or Europe.

Publisert

Norgesmesterskapet i kokkekunst er kokkenes mulighet for å vise seg frem, teste sine kunnskaper, og få ny inspirasjon.

Til årets NM skal 10 deltakere bruke råvarene: laks til forrett, lam til hovedrett og jordbær til dessert, med dette skal de skape en smaksopplevelse hos dommerne som gjør en av dem til vinner.

Deltakerne

Her er listen over årets deltakere.

Christoffer Davidsen (Statoil Gjesthus, Sola)

Tommy Raanti (Straen Fiskerestaurant/Timbuktu Bar & Restaurant)

Victor Nordtvedt (Albatross Bar & Restaurant)

Matthias Hauge (Rica Nidelven Hotel, Trondheim)

Rene Hetland (Ostehuset)

Morten Rathe (Rica Nidelven Hotel, Trondheim)

Anders Isager (GI Stavanger)

Aleksander Berg (NB Sørensen, Stavanger)

Øystein Vallestad Næss (Jacobs Apartments, Bergen)

Powered by Labrador CMS