To Rom og Kjøkken i Trondheim er én av de seks finalistene. (Foto: Morten Holt)

Finalistene i Årets Matgledebedrift 2018

Juryen har plukket ut seks finalister i «Årets Matgledebedrift 2018». Vinneren kåres på Ostens dag i Oslo 25. oktober.

Publisert
Finalist i Årets Matgledebedrift 2018. (Foto: Morten Holt)

De seks finalistene er:

* Sykehuset Telemark, Skien

* Læringsverkstedet Hammersborg barnehage AS, Trondheim

* Flesbergtunet Bo- og Servicesenter, Lampeland

* De 3 Stuer, avdeling 121 Trondheim innovasjonssenter, Trondheim

* Toma Facility Services AS avdeling 3678, Stavanger

* To Rom og Kjøkken, Trondheim

Opprinnelig var det 12 semifinalister.

Se alle de 12 semifinalistene her

Spre matglede

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede.

Les også: Solborg Bo- og aktivitetssenter er «Årets Matgledebedrift 2017»

Kåring av vinneren av «Årets Matgledebedrift 2018» foregår på «Ostens Dag» i Oslo torsdag 25. oktober. Vinneren får tur til Bocuse d’Or Lyon for to personer i januar 2019.

Sølv- og bronsevinnerne får hver sin fagdag med matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og konditoransvarlig Bernhard Azinger fra TINE Partner.

Juryen

Vinnerne blir kåret av juryen, som består av gullvinner Bocuse d'Or 2015, mesterkokk Ørjan Johannessen, og følgende fra Tine Partner: Kenneth Myklebust (sjef kundeutvikling), matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen (matfaglig ansvarlig) og Brita Unnerud (kundeprogramansvarlig).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS