Westerheim As Stein Westerheim (12)

Se bilder fra Smak her

Smak 2014 er historie. Om lag 30 000 mennesker har passert portene. Her kan du se en rekke bilder fra messen.

Publisert

Stein Westerheim hos Westerheim AS byr på en kruttsterk Ratzeputz, som er på full fart inn på norske barer og utesteder. Her også med Dr. Nielsen, firmaets absolutte bestselger. Les mer i Horeca nummer 2 2014. (Foto: Morten Holt)

Salgssjef Kurt-Jørgen Pedersen i Mikrena i Bodø tilbyr en ny spennende meny for restaurantbransjen. Menyene er lyssatt med LED. Les mer i Horeca nummer 2 2014. (Foto: Morten Holt)

Are Nordvedt (til venstre) og Tore Saegrov vant Årets Grønne Kokk torsdag. (Foto: Morten Holt)

Mange ville smake da Arne Brimi serverte smaksprøver etter et kurs hos Nortura Proff. (Foto: Morten Holt)

Det var trangt om plassen ved matserveringen under bransjefesten After8, som ble arrangert i Operapassasjen torsdag 6. februar. Fursetgruppen sto for serveringen. (Foto: Morten Holt)

Myhrvold-gruppens stand på Smak 2014 påNorges Varemesse. (Foto: Morten Holt)

Hege Sætra og Kristoffer Skaar hos Odd Langdalen Frukt & Grønt Engros AS har mer enn nok å henge fingrene i for å tilfredsstille interesserte messedeltakere. (Foto: Morten Holt)

Elisabeth Klokkervold, markedssjef for storhusholdning og med totalansvar for salg- og markedføring inn mot segmentet, sammen med baker, konditor og produktutvikler Kim Kirchert. Les mer om Møllerens nyheter i Horeca nummer 2 2014. (Foto: Morten Holt)

Om lag 1000 mennesker var samlet i Operapassasjen i Oslo sentrum i forbindelse med bransjefesten After8. (Foto: Morten Holt)

Findus presenterer sitt nye konsept Green Meals. Trond Joelsen serverer. (Foto: Morten Holt)

Vaasan sin stand - med tydelig fransk inspirasjon, på ble av en jury kåret til den beste standen på Smak 2014 på Norges Varemesse. (Foto: Morten Holt)

Glade vinnere av Årets Grønne Kokk 2014. Tore Carlsson Sægrov (til venstre) og Are Nordvedt. (Foto: Morten Holt)

Christian André Pettersen vant Årets Masahiro-kokk 2014, godt assistert av Magnus Paaske. (Foto: Morten Holt)

Thomas Johansen Borgan har vunnet NM i sjømat, NM i kokkekunst og Nordisk mesterskap. I Årets Grønne Kokk ble det sølv sammen med Reneé Fagerhøi. (Foto: Morten Holt)

Fisk og sjømat i alle varianter dominerer på årets Smak-messe. Domstein er selvfølgelig på plass i lokalene. (Foto: Morten Holt)

<p>Grégory Bécel fra Kaffebakeriet i Oslo vant NM i konditorkunst 2014. Cathrine Nilsen (til venstre) fra Dromedar Kafébakeri i Stavanger ble nummer to, mens Janey Chen fra Villa Sole på Lillestrøm vant bronsemedaljen. (Foto: Morten Holt)
</p>

Den asiatiske trenden fortsetter for fullt, og Matin Jørgensen hos Scanesia har mer enn nok med å servere interesserte besøkende. (Foto: Morten Holt)

Det gikk unna med sushien hos Lerøy! (Foto: Morten Holt)

Det ble bronsemedalje for Andreas Wold og lagkompis Richard Eide Sundal i Årets Grønne Kokk. (Foto: Morten Holt)

Gull til Lars Helleborg og Inger Haugene i NM i institusjonskokkfaget for lag. (Foto: Morten Holt)

Lubeco, her ved Bjørn O. Lundby, har utarbeidet en IK Mat-app. Les mer i Horeca nummer 2 2014. (Foto: Morten Holt)

Mieles stand på Smak 2014. (Foto: Heidi Fjelland)

Ole Albert Bøhn og Marit Lier hos Alma Norge byr på sunne produkter. (Foto: Morten Holt)

Fish and chips på engelsk vis hos Findus. (Foto: Morten Holt)

Culinas grønne stand blir lagt merke til. (Foto: Heidi Fjelland)

Vinnerne av Årets Grønne Kokk 2014, Tore Carlsson Sægrov (til venstre) og Are Nordvedt, sammen med hjelper Runa Kvendseth fra Etterstad videregående skole. (Foto: Morten Holt)

Interiørplan sin stand på Smak 2014. (Foto: Morten Holt)

Fredag ettermiddag er Smak 2014 historie. Da er det tre år til neste utgave. (Foto: Morten Holt)

Se enda flere bilder fra de første dagene her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS