Trond Andersen Norges Varemesse60
Trond Andersen Norges Varemesse60

Klar for Smak

Neste uke er det er klart for Norges største storhusholdningsmesse noen sinne. Fra tirsdag 4. til fredag 7. februar samles alle de viktige horeca-aktørene på Norges Varemesse. – I motsetning til i 2011 har vi denne gang fått med alle de viktigste aktørene Det har vist seg at treårsintervall mellom messene er det riktige, konkluderer direktør for interne messer på Norges Varemesse og Smaks ansikt utad, Trond Andersen.

Publisert

Trond Andersen, som har vært involvert i Smak-messen i snart 20 år, utenfor Norges Varemesse på Lillestrøm. (Foto: Morten Holt)

For tre år siden beslagla messens utstillere 13 241 kvadratmeter i lokalene på Norges Varemesse. I år er nærmere 15 500 kvadratmeter med utstillingslokale solgt.

Tema innovasjon

Innovasjon og fornyelse er en forutsetning for vekst og fremgang. Med innovasjon som tema skal Smak 2014 være utstillingsvindu for bransjens nyheter.

Torill Engelberg på Norges Varemesse er prosjektleder for Smak 2014.

Foruten nyskapninger hos de mange utstillerne, rundt 400 i tallet, skal nye konkurranser løfte frem talentene og inspirere til kreativitet. Seminarprogrammet har trender, innovasjon og best cases på menyen.

Fem temaområder

Messen viser det nyeste innen bransjen, og ikke noe annet sted har du muligheten til å møte så mange leverandører og beslutningstakere i løpet av så kort tid - på ett sted.

Smak 2014 favner alle næringer og bransjer i hele verdikjeden – fra råvare og frem til gjest og konsument: 1) Mat & Drikke, 2) Dagligvare, 3) Utstyr, 4) Design & interiør og 5) Øl, vin & brennevin.

Design og interiør er dratt mer frem på årets messe.

Egen app for Smak

Du kan for øvrig laste ned en egen app for Smak 2014 på din smarttelefon. Søk på Smak. Ellers finner du oppdatert og utfyllende informasjon på Messe.no/smak.

I 2011 besøkte snaut 29 000 mennesker den store messen, og det forventes minst like mange besøkende denne gang.

Les mer om årets Smak-messe i det nyeste nummeret av Horeca (nummer 1 2014)

"

Relaterte artikler